Sisältöön
Möller

Möller Kalanmaksaöljy Sitruuna Omega-3 Vitamiinit A-D-E ravintolisä 500ml

20,20 €
40,40 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Luonnollinen klassikko. Sitruunanmakuisessa Möller-kalanmaksaöljyssä on raikkaan sitruunainen maku. Se sisältää terveydelle välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (EPA ja DHA) sekä A-, D3- ja E-vitamiineja. Suositeltava vuorokausiannos: 5 ml. DHA ja EPA (250 mg/vrk) edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA (250 mg/vrk) tukee normaalia aivotoimintaa ja D-vitamiini vastustuskykyä eli immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. E-vitamiini on antioksidantti, joka auttaa suojaamaan soluja hapettumisstressiltä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotetiedot
Ainesosat

KALANMAKSAÖLJY, luontainen aromi (sitruuna), dl-α-tokoferyyliasetaatti (E-vit.), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute). Sisältää omega-3-rasvahappoja 1200mg/5ml, josta dha-rasvahappoja 600mg/5ml ja epa-rasvahappoja 400mg/5ml, A-vitamiinia 250µg/5ml, D3-vitamiinia 10µg/5ml ja E-vitamiinia 3mg/5ml.

TORSKLEVEROLJA, naturlig arom (citron), dl-α-tokoferylacetat (E-vit.), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt). Innehåller omega-3-fettsyror 1200mg/5ml, varav dha-fettsyror 600mg/5ml och epa-fettsyror 400mg/5ml, A-vitamin 250µg/5ml, D3-vitamin 10µg/5ml och E-vitamin 3mg/5ml.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Norja

Valmistaja

Orkla Care Oy

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: 5 ml. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Avattu pullo säilytetään jääkaapissa ja säilyy n. 3 kk.

Rekommenderad dygnsdos: 5 ml. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för personer hos vilka blodets koagulationsförmåga är nedsatt. Förvaras oåtkomligt för små barn. Öppnad flaska förvaras i kylskåp och är hållbar i ca 3 mån.

Säilytys

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Avattu pullo säilytetään jääkaapissa ja säilyy n. 3 kk.

Förvaras oåtkomligt för små barn. Öppnad flaska förvaras i kylskåp och är hållbar i ca 3 mån.

Tuotekoodi

7070866017651

Arviot (2)

arvosana4,5/5

 • arvosana5/5

  Reija EeviVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Reija Eevi
  Vahvistettu osto

  Hyvä.

  Ostin Jns Sokos hyvä valinta

 • arvosana4/5

  Taapis 63Vahvistettu osto

  arvosana4/5

  Taapis 63
  Vahvistettu osto

  Luottotuote

  Vuosia käytetty luottotuote perheessä. Jouduin leikkauksen vuoksi olemaan viikon käyttämättä ja heti huomasi kuinka iho kuivui ja silmiä kirveli. Olen kokeillut muitakin omega-tuotteita ja aina palannut tähän.

Ladataan