Sisältöön
Via Naturale

Inkivääri 400mg 60 tabl Via Naturale

7,80 €
0,13 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Inkiväärijuurijauhevalmiste, ravintolisä. Aasiasta kotoisin oleva inkivääri on monivuotinen maustekasvi, jonka maavartta (juurta) on viljelty ja käytetty tuhansien vuosien ajan. Inkivääri sisältää eteeristä öljyä, hartsia ( öljy ja karvasaineet), lipidejä, proteiineja ja tärkkelystä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Inkiväärinjuurijauhe**, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni), paakkuuntumisenestoaineet (kasviperäisten rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi). Alkuperä: **muu kuin EU. Valmiste on makeuttamaton, gluteeniton ja laktoositon. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

Ingefärsrotpulver, fyllnadsämnen (mikrokristallin cellulosa, hydroxipropylcellulosa, polyvinylpyrrolidon), klumpförebyggande medel (vegetabilisk fettsyrornas magnesiumsalter, kiseldioxid). Ursprung: **icke-EU. Produkten är osötad, glutenfri och laktosfri. Innehåller varken jäst, mjölkens beståndsdelar eller soja.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Via Naturale Oy

Käyttöohjeet

Aikuisille 1-2 tablettia vuorokaudessa ruokailun yhteydessä.
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Inkiväärivalmistetta ei suositella raskauden ja imetyksen aikana, eikä henkilöille joilla on veren hyytymistä estävä lääkitys.

För vuxna 1-2 tabletter per dygn i samband med måltider.
Den angivna rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Näringstillskottet bör inte användas för att ersätta en allsidig kost och sunda levnadsvanor. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.
Ingefärapreparatet rekommenderas inte under graviditet eller amning.

Säilytys

Huoneenlämmössä, valolta suojattuna kuivassa paikassa.

På torr plats och i rumstemperatur. Skyddad mot ljus.

Tuotekoodi

6417612820935