Sisältöön
Vitabalans

Suomi Echinasinkki 70 tabl., C-vitamiini-auringonhattu-sinkki-imeskelytabletti, Vitabalans

13,55 €
0,19 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Echinaa sisältävä imeskelytabletti vastustuskyvylle. Laktoositon, gluteeniton. Soveltuu vegaaniseen ruokavalioon. Valmistettu Suomessa.

Echinasinkki sisältää auringonhattu-uutetta (Echinaceae), acerola-kirsikkauutetta, sinkkiä, anista ja mentolia. Sinkki ja acerolan sisältämä luonnon C-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän (puolustusjärjestelmä bakteereita ja viruksia vastaan) normaalia toimintaa. Anis ja mentoli maistuvat raikkailta suussa. Makuaineena on lakritsi.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Käyttöä ei suositella, jos on allerginen mykerökukkaisille kasveille, kuten kehäkukille tai päivänkakkaroille, eikä autoimmuunisairauksia sairastaville.

Tuotetiedot
Ainesosat

Fruktoosi, makeutusaine (sorbitoli), täyteaine (selluloosa), lakritsiuute, kiinteyttämisaine (karboksimetyyliselluloosa), acerolakirsikkauute, sinkkiglukonaatti, auringonhattu-uute (Echinaceae), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), anisöljy, emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), mentoli.

Fruktos, sötningsmedel (sorbitol), fyllnadsmedel (cellulosa), lakritsextrakt, förtjockningsmedel (karboximetylcellulosa), acerolakörbärsekstrakt, zinkglukonat, röd solhattextrakt (Echinaceae), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), anisolja, emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), mentol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Vitabalans Oy

Käyttöohjeet

Aikuisille 1 tabletti neljä kertaa päivässä. Tabletin annetaan hitaasti liueta suussa.

1 tabl. 4 gånger dagligen. En tablett får lånsamt lösa i munnen.

Tuotekoodi

6410530032992