Sisältöön
Vitabalans

Suomi Echinasinkki 70 tabl., C-vitamiini-auringonhattu-sinkki-imeskelytabletti, Vitabalans

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin3kappaletta
13,55 €
0,19 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Echinaa sisältävä imeskelytabletti vastustuskyvylle. Laktoositon, gluteeniton. Soveltuu vegaaniseen ruokavalioon. Valmistettu Suomessa.

Echinasinkki sisältää auringonhattu-uutetta (Echinaceae), acerola-kirsikkauutetta, sinkkiä, anista ja mentolia. Sinkki ja acerolan sisältämä luonnon C-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän (puolustusjärjestelmä bakteereita ja viruksia vastaan) normaalia toimintaa. Anis ja mentoli maistuvat raikkailta suussa. Makuaineena on lakritsi.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Käyttöä ei suositella, jos on allerginen mykerökukkaisille kasveille, kuten kehäkukille tai päivänkakkaroille, eikä autoimmuunisairauksia sairastaville.

Tuotetiedot
Ainesosat

Fruktoosi, makeutusaine (sorbitoli), täyteaine (selluloosa), lakritsiuute, kiinteyttämisaine (karboksimetyyliselluloosa), acerolakirsikkauute, sinkkiglukonaatti, auringonhattu-uute (Echinaceae), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), anisöljy, emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), mentoli.

Fruktos, sötningsmedel (sorbitol), fyllnadsmedel (cellulosa), lakritsextrakt, förtjockningsmedel (karboximetylcellulosa), acerolakörbärsekstrakt, zinkglukonat, röd solhattextrakt (Echinaceae), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), anisolja, emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), mentol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Vitabalans Oy

Käyttöohjeet

Aikuisille 1 tabletti neljä kertaa päivässä. Tabletin annetaan hitaasti liueta suussa.

1 tabl. 4 gånger dagligen. En tablett får lånsamt lösa i munnen.

Tuotekoodi

6410530032992

Arviot (3)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    VilahoVahvistettu osto

    suojelee terveyttä

    Echinasinkki on tuttu tuote jo vuosien ajalta, olemme - vaimo ja minä - oppineet luottamaan sen tehoon ja ennaltaehkäiseviin vaikutuksiin. Imeskeltävä tabletti kestää sopivasti meidän puolen tunnin aamukävelylenkin! Kurkunkipua ei ole ollut vuosiin! Hyvä tuote!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AuringonhattuVahvistettu osto

    Tehoaa oikeasti

    Olen käyttänyt tätä itselleni ja perheelleni jo kahdenkymmenen vuoden ajan, ja kun ottaa heti ensimmäisiin flunssanoireisiin, niin tehoaa varmasti. Muut sinkkivalmisteet eivät yllä lähellekään samaan.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KirstiElisabethVahvistettu osto

    Hyvä apu yskään ja kurkun käheyteen

    Olen käyttänyt Echina-sinkkiä jo vuosikausia. Se auttaa todella hyvin kuivaan yskään ja ainakin lievään kurkkukipuun. On mielestäni huomattavasti tehokkaampi kuin apteekista saatavat yskänlääkkeet. Ja maistuukin aika hyvälle :)!