Sisältöön
Vitabalans

Multi B-Vita 140 kpl B-vitamiinivalmiste 64,4 g Vitabalans

9,40 €
0,07 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Multi B-Vita

Ruokailutottumukset ja ruokavalio vaikuttavat merkitsevästi ravitsemustilaan. Lisäksi sairaus- ja toipilasvaiheiden sekä laihdutuksen aikana varsinkin suojaravinteiden saanti voi olla puutteellista. Suomalaisilla esim. foolihapon ja D-vitamiinin saanti ei ole riittävää ravitsemussuosituksiin nähden (Finravinto-tutkimus 2012, THL).

Multi B-Vita on vitamiinivalmiste, jossa on kaikki tärkeät B-vitamiinit suositusten mukaisesti yhdessä tabletissa.

B-vitamiinit ovat välttämättömiä terveydelle, psyykkiselle hyvinvoinnille ja jaksamiselle. Niitä tarvitaan elimistössä edistämään normaalia aineenvaihduntaa (B1, B2, B3, B5, B6, B12 ja biotiini), jossa muodostuu elimistön tarvitsemaa energiaa ja elintärkeitä yhdisteitä. B12-vitamiini ja foolihappo edistävät veren ja punasolujen muodostusta. Osa B-vitamiineista (B1, B2, B3, B5, B6, B12) edistää hermoston normaalia toimintaa ja osa edistää myös normaaleja psykologisia toimintoja (B1, B3, B6, B12).

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotetiedot
Ainesosat

Ravintolisä. Valmistus- ja lisäaineet: täyteaineet: mikrokiteinen selluloosa, maissitärkkelys, dikalsiumfosfaatti, nikotiiniamidi, kalsium-d-pantotenaatti, pintakäsittelyaine: rasvahappojen magnesiumsuola, pakkuuntumisenestoaine: piidioksidi, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, d-biotiini, syanokobalamiini. Suositeltava vuorokausiannos. 1 tabletti päivässä. Vuorokausiannos sisältää B1-vitamiini 1,4 mg, B2-vitamiini 1,6 mg, niasiini 18 mg,

Kosttillskott. Tillverkinings- och tillsatsämnen: Fyllningsmedel: mikrokristallinsk cellulosa, majsstärkelse, dikalciumfosfat, nikotinamid, kalcium-d-pantotenat, ytbehandlingsmedel: magnesiumsalter av fettsyror, klumpförebyggande medel:kiseldioxid, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, tiaminhydroklorid, pteroylmonoglutaminsyra, d-biotin, cyanokobalamin. Rekommenderad dygnsdos: 1 tablett dagligen.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
B7-vitamiini (Biotiini)/Biotin30 μg
Foolihappo300 μg
B3-vitamiini (Niasiini)/Niacin18 mg
B5-vitamiini (Pantoteenihappo)/Pantotensyra4 mg
B2-vitamiini (Riboflaviini)/Riboflavin1.6 mg
Tiamiini/Tiamin1.4 mg
B12-vitamiini (Kobalamiini)/Vitamin B123 μg
B6-vitamiini (Pyridoksiini)/Vitamin B62.2 mg
Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Vitabalans Oy

Käyttöohjeet

1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.

För vuxna: 1 tablett sväljes dagligen med vatten.

Tuotekoodi

6410530031810

Arviot