Sisältöön
Vivania

Vivania Hyaluron & Q10 Anti Wrinkle hyaluronihappo–ubikinonivoide 50 ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin6kappaletta
22,90 €
458,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vivania Hyaluron & Q10 Anti Wrinkle -voide on suomalaisen lääketehtaan kehittämä yhdistelmävoide estämään iholla näkyviä vanhenemisen merkkejä. Tehokas ryppyjä tasoittava 24 h voide sisältää ihon ennenaikaista vanhenemista estävää hyaluronihappoa, ubikinonia (koentsyymi Q10), E-vitamiinia ja jojobaöljyä sekä muita suoja-aineita, jotka edistävät kollageenin tuotantoa. Hyaluronihappo auttaa sitomaan ihoon vettä, joka kohottaa ja antaa iholle uutta kiinteyttä. Vivania Q10 Anti Wrinkle –voide kosteuttaa ihoa, tasoittaa ryppyjä ja juonteita ja saa ihon tuntumaan ja näyttämään kimmoisalta. Voiteen sisältämät antioksidantit suojaavat ihoa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Voiteen pH vastaa ihon luonnollista pH:ta. Levitä aamuin illoin puhtaalle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, erinomainen meikinalusvoide. Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, Squalane, Dimethicone, Cetearyl olivate, Isopropyl jojobate, Jojoba alcohol, Jojoba esters, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sorbitan olivate, Gluconolactone, Alcohol, Tocopheryl acetate, Sorbitan caprylate, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Caprylic/Capric triglyceride, Ubiquinone, Cetyl palmitate, Hydrolyzed jojoba esters, Benzoic acid, Sorbitan palmitate, Sodium hyaluronate, Parfum, Saccharomyces lysate extract

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Hankintatukku Oy

Käyttöohjeet

Levitä voidetta puhtaalle iholle aamuin ja illoin. Sopii kaikille ihotyypeille ja meikin alle.

Använd morgon och kväll på rengjord hud. Passar för alla hudtyper och under make-up.

Tuotekoodi

6428300015908

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Mimmi67Vahvistettu osto

    Tosi hyvä voide!!

    Olen käyttänyt tätä voidetta jo vuosia ja ollut siihen tosi tyytyväinen. Nyt viimeksi tilaamassani voidepullossa on pumppupullo rikki. Voide ei tulo kunnolla ulos pullosta ja loppui jo 2 viikon käytön jälkeen. Kerran aikaisemminkin on käynyt näin. Pakko kokeilla välillä jotain toista voidetta, tulee liian kalliiksi. Harmittaa, koska itse voide on todella ihanaa ja imeytyy hyvin.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    PriitaVahvistettu osto

    Laadukas voide yö- ja päiväkäyttöön

    Laadukkaalta vaikuttava ja oikeasti vanhenevalle isolle sopiva perusvoide tai pohjavoide, jos käytät meikkivoiteita. Helppokäyttöinen eikä turhan pramea purkki. Kaikin tavoin hyvä hinta-laatusuhde.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    BobiVahvistettu osto

    Hyvä tuote!

    Hyvä perustuote, kosteuttaa minunkin vaativan ihoni eikä ala kiiltelemään loppupäivästä!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    kaarina 29Vahvistettu osto

    Todella hyvä voide

    Olen monta vuotta käyttänyt tätä voidetta, pitää rypyt poissa

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mimmi67Vahvistettu osto

    Paras kosteusvoide!!!!!

    Olen käyttänyt tätä tuotetta jo vuosia. Se on todella hyvä ja laadukas kosteusvoide. Kosteuttaa hyvin, mutta ei ole liian rasvainen. Sopii hyvin myös meikin alle. Ainoa miinus on se, että en uskalla laittaa sitä silmänympärysiholle eikä Vivanialla ole siihen erikseen voidetta.