Sisältöön
Vivania

Vivania Beauty Collagen kollageenitabletti 180 tabl

22,35 €
0,12 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vivania Beauty Collagen sisältää 1000 mg/tabletti 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kollageenia, joka vahvistaa ihon rakennetta ja edistää sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Peptan® kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden. Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa. Ikääntymisen myötä elimistön kyky valmistaa kollageenia heikkenee, minkä vuoksi ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät. Vivania Beauty Collagen –ravintolisä edistää ihon kauneutta ja elinvoimaisuutta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin, edistämällä ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä ylläpitämällä ihon tervettä rakennetta. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan 5–10 tablettia päivittäin 4-8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön. Annostus: 5 tablettia päivässä, annostuksen voi tarvittaessa nostaa 10 tablettiin päivässä. Tabletit voi niellä kokonaisina nesteen kera tai tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Peptan® F hd KALAkollageeni (Ranska), Paakkuuntumisenestoaine silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat

Peptan® F hd FISKkollagen (Frankrike), Klumpförebyggande medel tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa Ytbehandlingsmedel magnesiumsalter av fettsyror

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Hankintatukku Oy

Käyttöohjeet

Annostus: 5 tablettia päivässä, annostuksen voi tarvittaessa nostaa 10 tablettiin päivässä. Tabletit voi niellä kokonaisina nesteen kera tai tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Annostusta ei saa ylittää.

Dosering: 5 tabletter per dag, doseringen kan ökas till 10 tabletter per dag vid behov. Tabletterna kan sväljas hela med vätska eller vid behov tudelas, tuggas eller malas och blandas i födan. Doseringen får ej överskridas.

Tuotekoodi

6428300002038