Sisältöön
Vivania

Vivania Beauty Collagen kollageenitabletti 180 tabl

22,35 €
0,12 €/kpl

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Vivania Beauty Collagen sisältää 1000 mg/tabletti 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kollageenia, joka vahvistaa ihon rakennetta ja edistää sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Peptan® kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden. Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa. Ikääntymisen myötä elimistön kyky valmistaa kollageenia heikkenee, minkä vuoksi ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät. Vivania Beauty Collagen –ravintolisä edistää ihon kauneutta ja elinvoimaisuutta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin, edistämällä ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä ylläpitämällä ihon tervettä rakennetta. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan 5–10 tablettia päivittäin 4-8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön. Annostus: 5 tablettia päivässä, annostuksen voi tarvittaessa nostaa 10 tablettiin päivässä. Tabletit voi niellä kokonaisina nesteen kera tai tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Peptan® F hd KALAkollageeni (Ranska), Paakkuuntumisenestoaine silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Annostus: 5 tablettia päivässä, annostuksen voi tarvittaessa nostaa 10 tablettiin päivässä. Tabletit voi niellä kokonaisina nesteen kera tai tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Annostusta ei saa ylittää.

Tuotekoodi

6428300002038