Sisältöön
Hankintatukku

Dynaforce Extra Strong ruusujuuriuutetabletti 60 tabl

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
19,50 €
0,33 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ruusujuuri (Rhodiola rosea) eli ”Pohjolan Ginseng” antaa uutta voimaa ja kestävyyttä. Se edistää keskittymiskykyä ja tarkkaavaisuutta sekä hyvää mielialaa. Urheilusuorituksiin ruusujuuri antaa voimaa, kuntoa ja kestävyyttä. Ruusujuuri myös virkistää. Dynaforce Extra Strong tabletit sisältävät standardoitua ruusujuuren juuriuutetta (Rhodiola rosea), jonka tärkeinä vaikuttavina ainesosina ovat rosavinit ja salidrosidit. Yhdessä tabletissa on 12 mg rosavineja ja 4 mg salidrosideja. Annostus: 1 tabletti päivässä. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Standardoitu ruusujuuren juuriuute (Rhodiola rosea) (ei-eu), Maissitärkkelys, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat

Klumpförebyggande medel, Standardiserat rotextrakt av rosenrot (Rhodiola rosea) (ej-eu), Majsstärkelse, Ytbehandlingsmedel magnesiumsalter av fettsyror

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Tabletit sisältävät standardoitua ruusujuuren juuriuutetta (Rhodiola rosea), jonka tärkeinä vaikuttavina ainesosina ovat rosavinit ja salidrosidit. Yhdessä tabletissa on 12 mg rosavineja ja 4 mg salidrosideja.

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Hankintatukku Oy

Käyttöohjeet

Annostus: 1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää.

Dosering: 1 tablett per dag. Doseringen får ej överskridas.

Tuotekoodi

6428300001871

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Maisa57Vahvistettu osto

    Parantaa unen laatua

    Olen käyttänyt kuukauden verran ja jo parin viikon käytön jälkeen huomasin vaikutuksen

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    EläinVahvistettu osto

    Tätä ilman en voi elää !

    Tämä antaa draivia. Lisää selvästi sekä fyysistä että psyykkistä kestävyyttä. Alentaa verenpainetta, kohottaa mielialaa, poistaa stressiä. Tätä suosittelen aivan ääriolosuhteisiin. Nopeuttaa myös toipumista pitkäaikaisista sairauksista.