Sisältöön
Hankintatukku

Tryptomax tryptofaanitabletti 60 tabl

22,30 €17,84 €
0,37 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tryptomax sisältää tryptofaania, magnesiumia ja B6-vitamiinia. Tryptofaani on välttämätön aminohappo, jota elimistö ei itse muodosta vaan sitä on saatava ravinnosta. Tryptofaania tarvitaan mm. proteiinien rakennusaineeksi. Magnesium ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Annostus: 1 – 2 tablettia päivässä nesteen kera tyhjään vatsaan puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa tai yöllä herättäessä. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Frukto-oligosakkaridi, L-tryptofaani*, Magnesiumoksidi*, Paakkuuntumisenestoaineet hydroksipropyyliselluloosa ja silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Pyridoksiinihydrokloridi* *ei-eu

Frukto-oligosackarid, L-tryptofan*, Magnesiumoxid*, Klumpförebyggande medel hydroxipropylcellulosa och tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, Ytbehandlingsmedel magnesiumsalter av fettsyror, Pyridoxinhydroklorid* *ej-eu

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
Magnesium/Magnesium200 mg
B6-vitamiini (Pyridoksiini)/Vitamin B610 mg
Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Hankintatukku Oy

Käyttöohjeet

Annostus: 1-2 tablettia päivässä nesteen kera tyhjään vatsaan puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa tai yöllä herättäessä. Annostusta ei saa ylittää.

Dosering: Per dag 1-2 tabletter med vatten på tom mage (en halv timme före sängdags eller på natten vid uppvakning). Doseringen får ej överskridas.

Tuotekoodi

6428300001529

Arviot (3)

arvosana4/5

 • arvosana4/5

  Liikkuva miesVahvistettu osto

  Auttaa rentoutumaan yöllä

  Kokeilin kuultuani että tämä voisi auttaa Fibromyalgian oireisiin yöllä. Olen todennut tämän auttavan rentouttavampaan, yhtenäiseen nukkumiseen ja yöuneen.

 • arvosana4/5

  MinnimiiVahvistettu osto

  Lisäapuja nukahtamiseen

  Tämä on toiminut minulla hyvänä lisänä melatoniinivalmisteen ohessa nukahtamisapuna. Tryptomax on lisännyt illalla otettuna väsymyksen ja uneliaisuuden tunnetta selkeyttäen hetkeä, jolloin kannattaisi käydä nukkumaan.

 • arvosana4/5

  Hannele 74Vahvistettu osto

  Melko hyvin toimiva

  Olen käyttänyt tuotetta usean vuoden ajan. Se auttaa nukahtamisessa yleensä hyvin. En ole huomannut mitään sivuvaikutuksia.

Ladataan