Sisältöön
Hankintatukku

Colonic plus Entsyymi monientsyymikapseli 60 kaps

16,80 €
0,28 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Entsyymit ovat proteiineja, jotka vaikuttavat erilaisissa biokemiallisissa reaktioissa. Ikääntyessä elimistön luontainen entsyymituotanto alkaa vähetä. Mikäli ruoansulatusentsyymejä ei ole riittävästi, ruoka ei sula ja kuormittaa suolistoa ja koko elimistöä. Näin koko elimistön terveys on riippuvainen hyvästä entsyymitoiminnasta. Colonic Plus® Monientsyymikapseleita suositellaan kaikille, jotka haluavat varmistaa ruoansulatusentsyymien riittävän saannin. Kapseleiden sisältämät entsyymit ovat mikrobiperäisiä ja kapselinkuori on kasviperäinen, joten valmiste ei sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Annostus: Aikuisille 1-2 kapselia tarvittaessa aterian yhteydessä, enintään 6 kapselia päivässä. Ei suositella raskaana oleville, imettäville, lapsille tai henkilöille, joilla verenhyytyminen on alentunut lääkityksen tai sairauden takia. Suositellaan lopettamaan käyttö ennen leikkausta. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tuotetiedot
Ainesosat

Riisilese, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa*, Amylaasi, Proteaasit, Glukoamylaasi, Keskipitkäketjuiset triglyseridit, Lipaasi, Invertaasi, Diastaasi, Sellulaasi *Kapselin kuoren väri muuttunut

Riskli, Klumpförebyggande medel mikrokristallinsk cellulosa, Vegetabiliskt kapselskal hydroxipropylmetylcellulosa*, Amylas, Proteaser, Glukoamylas, Medellångkedjiga triglycerider, Lipas, Invertas, Diastas, Cellulas * Kapselskalets färg förändrats

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Valmistaja

Hankintatukku Oy

Käyttöohjeet

Annostus: Aikuisille 1-2 kapselia tarvittaessa aterian yhteydessä, enintään 6 kapselia päivässä. Annostusta ei saa ylittää.

Dosering: För vuxna vid behov 1-2 kapslar vid måltid, max 6 kapslar per dag. Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

6428300002519