Sisältöön
Calcia

Calcia Sitraatti kalsiumsitraatti-D-vitamiinitabletti 160 tabl

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin3kappaletta
11,10 €
0,07 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Calcia Sitraatti –tabletit sisältävät kalsiumia hyvin imeytyvässä orgaanisessa sitraattimuodossa sekä D3-vitamiinia. Kalsiumia ja D-vitamiinia tarvitaan luuston ja hampaiden pysymiselle vahvoina ja ne ovat tärkeitä myös lihasten toiminnalle. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä sekä hyvää vastustuskykyä. Annostus: 2-4 tablettia päivässä. Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Kalsiumsitraatti (ei-eu), Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Kolekalsiferoli (ei-eu)

Kalciumcitrat (ej-eu), Klumpförebyggande medel mikrokristallinisk cellulosa och tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, Ytbehandlingsmedel magnesiumsalter av fettsyror, Kolekalciferol (ej-eu)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
Kalsium/Kalcium800 μg
D-vitamiini10 μg
Muut ominaisuudet

- Sisältää kalsiumia hyvin imeytyvässä orgaanisessa sitraattimuodossa sekä D3-vitamiinia, joita tarvitaan luuston ja hampaiden pysymiselle vahvoina ja ovat tärkeitä lihasten toiminnalle.

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Hankintatukku Oy

Käyttöohjeet

Annostus: 2-4 tablettia päivässä. Annostusta ei saa ylittää.

Dosering: 2-4 tabletter per dag. Doseringen får ej överskridas.

Tuotekoodi

6428300002250

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    ami76Vahvistettu osto

    Tosi hvä tuote.

    Olen käyttänyt vuosia, ja todennut tarpeelliseksi.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    kristiina68

    perustuote

    Hyvä perustuote, vaatii D-vitamiinin kaveriksi imeytymistä parantamaan, joka puolestaan vaarii rasvaliukousena jonkun öljyn. Käytän utse komboa tämä tuote, s-ryhmän D-vitamiini ja tyrniöljykapselit. Ainoa miinus tulee puenestä ilmavaivoja aiheuttavasta ominaisuudesta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Maidoton ruokavalioVahvistettu osto

    Oikeasti imeytyvä kalsium-valmiste

    Valitsin tämän valmisteen käyttööni kalsiumin lisälähteeksi sen jälkeen, kun olin saanut luuston tiheysmittauksessa selville luustoni heikon tilanteen. Parin vuoden jälkeen kävin uudestaan luuston tiheysmittaukanssa. Se osoitti luustoni vahvistuneen merkittävästi, täysin normaalin vahvuiseksi! Söin tätä valmistetta tupla-annoksella, lisäksi sitraattimuotoista magnesiumia ja D-vitamiinia.