Sisältöön
3+1 PÄIVÄÄ

Tolonen Berberin+kromi 120 tabl

24,00 €30,50 €
0,20 €/kpl(0,25 €/kpl)
Alin hinta 30 pv. 37,80 €

Myymäläsaatavuus

Saatavilla56 myymälässä

Tuotekuvaus

Elämä heittelee - sokerit ei! Tolonen Berberin 500 mg + Kromi auttaa ylläpitämään verensokeritasapainoa ja edistää normaalia aineenvaihduntaa. Tuote sopii käytettäväksi myös yhdessä kolesterolilääkkeiden kanssa.

Berberiiniä on käytetty kansanlääkinnässä yli 3000 vuoden ajan. Berberiini on keltainen alkaloidi, jota saadaan monien kasvien juurista, varresta ja kuoresta. Tolonen -valmisteen berberiini valmistetaan Berberis aristata -kasvin juuresta.
Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina ja normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.

Ei suositella raskaana oleville eikä henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Mikäli käytössäsi on vakituisia lääkkeitä, varmista tuotteen sopivuus apteekista tai lääkäriltä.

Ainesosat

Berberiinihydrokloridi (berberis Aristata -juuri), Täyteaineet (mikrokiteinen Selluloosa, Silloitettu Natriumkarboksimetyyliselluloosa), Maissitärkkelys, Stabilointiaine (polyvinyylipyrrolidoni), Pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Natriumoktenyylisukkinaattitärkkelys, Talkki, Hydroksipropyyliselluloosa, Keskipitkäketjuiset Triglyseridit), Paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen Magnesiumsuolat, Talkki, Piidioksidi, Rasvahapot), Kromipikolinaatti.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos on 2-3 tablettia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Suositeltu vuorokausiannos (2-3 tabl.) sisältää: Berberiiniä/berberin 1000-1500 mg sekä 34-51 µg kromia.

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

6430012053260