Sisältöön
Via Naturale

Omegat 3-6-7-9 140 kaps Via Naturale

26,90 €
0,45 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Helokinsiemenöljy-Mustaherukansiemenöly-Tyrniöljy-Pellavansiemenöljy-Kalaöljy-E- ja D-vitamiinikapseli, ravintolisä. Koko perheelle sopivat Omegat 3-6-7-9 kapselit sisältävät kaikkia elimistön hyvinvoinnille välttämättömiä omega-3-, omega-6-, omega-7- ja omega-9-rasvahappoja. Kalaöljyssä ja neljässä eri siemenöljyssä on ihanteellinen rasvahappojensuhde. Rasvahappokapselit sisältävät myös D- ja E-vitamiineja. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja E-vitamiini antioksidanttina edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Kylmäpuristettu helokinsiemenöljy**, mustaherukansiemenöljy**, liivate (sika), tyrnimarjaöljy**, pellavansiemenöljy**, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), KALAÖLJY**, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini)**, kolekalsiferoli (D-vitamiini)**. ** Pääainesosien alkuperämaa on eri kuin tuotteen valmistusmaa. Valmiste on makeuttamaton, gluteeniton ja säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

Kallpressad jätenattljus fröolja**, svartvinbärsfröolja*/**, gelatin (svin), havtornsolja**, linfröolja*, fuktighetsbevarande medel (glycerol), FISKOLJA**, DL-alfa-tokoferylacetat (Vitamin E)*/**, kolekalciferol (Vitamin D)*/**. Ursprung: *EU, **icke-EU. Produkten är osötad, glutenfri och konserveringsmedelfritt. Innehåller inte jäst, mjölkens beståndsdelar eller soja.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklaration100 g:sta /från g
D-vitamiini3 μg
E-vitamiini5 mg
Muut ominaisuudet

- Helokinsiemenöljy-Mustaherukansiemenöljy-Tyrnimarjaöljy-Pellavansiemenöljy-Kalaöljy-E- ja D-vitamiinikapseli I Ravintolisä

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Via Naturale Oy

Käyttöohjeet

2 kapselia päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Valmiste sopii jatkuvaan käyttöön, mitä ei kuitenkaan suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.

2 kapslar per dag.
Den angivna rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Näringstillskottet bör inte användas för att ersätta en allsidig kost och sunda levnadsvanor. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.
Preparatet kan användas kontinuerligt, men detta rekommenderas inte för personer med försvagad blodkoagulation.

Säilytys

Huoneenlämmössä, valolta suojattuna kuivassa paikassa.

På torr plats och i rumstemperatur. Skyddad mot ljus.

Tuotekoodi

6417612820560