Sisältöön
Max Factor

Max Factor False Lash Effect mascara Black 13,1 ml

tuotteen arvosana 4.4/5

Siirry arvioihin10kappaletta
18,90 €14,18 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

"Palkittu best-seller False Lash Effect maskaramme tekee ripsistäsi kaksi kertaa tuuheammat. Tuo nimensä mukaisesti irtoripsimäistä tuuheutta ilman paakkuja tai sotkuisuutta. Maskaran ripsiharja on muotoiltu niin, että se erottelee, tuuheuttaa ja saavuttaa pienimmätkin ripset. Se on silikoninen ja kapenee harjan päähän mentäessä, mikä helpottaa levittämistä myös vaikeasti tavoiteltavissa oleviin ripsiin.

Erityinen Liquid Lash Formula tuo maksimaalista tuuheutta ja erottelevuutta ripsiin ikonisen harjapään kanssa. Lopputuloksena kohotetut, täyteläisen runsaat ja näyttävät ripset. Kuin irtoripset ilman hankalaa paikalleen asettamista. Ei lähde varisemaan poskille ja on helppo poistaa tavallisella silmämeikinpoistoaineella."

Tuotetiedot
Väri

BLACK

Ainesosat

"Aqua, Acrylates Copolymer, Glyceryl Stearate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Glycol, Stearic Acid, Cera Carnauba, Alcohol Denat., Triethanolamine, Synthetic Wax, Polyvinyl Alcohol, Lecithin, Propylene Carbonate, Polyethylene, Tocopherol, Panthenol, Ascorbyl Palmitate, Glycine Soja Oil, Glycerin, Nylon-6, Xanthan Gum, Methylcellulose, Simethicone, Sodium Laureth-12 Sulfate, Oleic Acid, Glyceryl Oleate, Silica, Tetrasodium EDTA, Disodium EDTA, EDTA, Phosphoric Acid, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben, [+/- CI 77499, CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77266]|"

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Irlanti

Valmistaja

Sirowa Finland Ltd Oy

Tuotekoodi

3614225257841

Arviot (10)

tuotteen arvosana 4.4/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Jee1Vahvistettu osto

    Mahtava

    Aina tuuheat ja pitkät ripset.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Silja65Vahvistettu osto

    En suosittele

    Ostin tämän ruskean värisenä Lahden Sokoksesta kolmisen viikkoa sitten, lähdin reissuun ja avasin sen viikon päästä, se oli rutikuiva vaikka oli teipattu kiinni. En pääse sitä palauttamaan, koska en asu Lahdessa. Harmittaa ja suututtaa ihan vietävästi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    annaVahvistettu osto

    Luottotuote!

    Minulla on ollut tämä ripsiväri jo vuosia käytössä. Olen välillä kokeillut muita ripsivärejä mutta aina palaa tähän. Tämä erottelee ripset hyvin ja saa tekoripsiefektin. Myöskin helppo laittaa väriä alaripsiin. Huippu tuote!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Wiia 67Vahvistettu osto

    Lempituote

    Olen käyttänyt tätä maskaraa jo useita vuosia. On yksi luottotuotteeni. Ihana kun löytyy sinisenä, mitä on enää harvalla meikkifirmalla.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Jäykähkö keksiVahvistettu osto

    Luottomascara

    Meikän luottomascara. Ainoo hyvä. Suosittelen.