Sisältöön

NIVEA 50ml Q10 Anti-Wrinkle Sensitive Perfume Free Night Cream -yövoide

17,90 €
358,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotekuvaus

NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Sensitive Perfume Free Night Cream -yövoide on herkälle iholle kehitetty hajusteeton kosteusvoide, joka syväkosteuttaa, kiinteyttää näkyvästi ja rauhoittaa tehokkaasti ärtynyttä ihoa. Uudistavan Q10:n lisäksi yövoide sisältää ihoa tehokkaasti rauhoittavaa lakritsijuuriuutetta, joka vähentää selkeästi herkän ihon kolmea tavallisinta oiretta: kuivuutta, kireyttä ja punoitusta! Tehokkaasti hoitava koostumus uudistaa ihoa yön aikana – jolloin iho parhaiten vastaanottaa kosteutusta ja ravitsevia ainesosia. Levitä iltaisin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle, unohtamatta decoltee-aluetta. Dermatologisesti testattu.

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Herkälle iholle sopii NIVEA Soothing Cleansing Milk -puhdistusemulsio, joka syväpuhdistaa hellävaraisesti, poistaa meikin ihoa ärsyttämättä ja valmistaa ihon vastaanottamaan hoitotuotteet. NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Sensitive Perfume Free Night Cream -yövoiteen pariksi sopii täydellisesti NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Sensitive Perfume Free Day Cream -päivävoide huolehtimaan, että herkkä iho syväkosteutuu ja on suojattu päivän ulkoisilta ärsykkeiltä suojakertoimella ja UVA/UVB-suodattimilla. Silmänympärysalueelle aamuin illoin NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Eye Cream -silmänympärysvoide tai NIVEA Cellular Expert Filler Eye Cream -silmänympärysvoide silottamaan ja kosteuttamaan herkkää silmänympärysaluetta. Molemmat silmänympärystuotteet ovat myös hajusteettomia.

Onko sinulla herkkä tai herkistynyt iho? Oireita ovat mm. ihon kireys, kirvely, polttelu, kutina, kipu ja kosketusherkkyys ja joskus lisänä myös kuivuutta ja punoitusta. Yleisimmin iho-oireita aiheuttaa ulkoiset tekijät kuten auringon UV-säteiden, lämpötilan vaihtelujen tai epäsopivien, liian rankkojen ihonhoitotuotteiden seurauksena. On erittäin tärkeää valita herkälle iholle oikeat tuotteet rauhoittamaan oireita, suojaamaan ulkoisilta ärsykkeiltä ja edistämään ihon sietokykyä ja hyvinvointia.

NIVEA Q10 patentoitu koostumus sisältää Q10:ä, joka on 100% identtinen ihon oman Q10:n kanssa. Luonnollisella fermentointiprosessilla saatu puhdas ja korkealaatuinen Q10 toimii ihon luonnollisena puolustuksena ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan sekä suojaavana antioksidanttina. Voide pitää ihon luonnollisen heleänä ja kosteutettuna samalla taistellen tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan.Ihosi on elinvoimaisempi, suojattu ja raikas!

Mutta mikä on koentsyymi Q10:n rooli ja miksi se on niin tehokasta ihonhoidossa?
Koentsyymi Q10 (kutsutaan myös ubikinoniksi) on vitamiinin kaltainen aine. Sitä esiintyy luonnostaan jokaisessa elimistön solussa ja sillä on tärkeä merkitys niissä. Se on välttämätöntä energiantuotannon kannalta, jotta ihon perustoiminnot, kuten uudistuminen ja korjaantuminen, olisivat mahdollisia. Koska ihomme on kehon uloin kerros, se altistuu jatkuvasti erilaisille ulkoisille tekijöille, kuten auringon UV-säteiden aiheuttamalle oksidatiiviselle stressille. Lisäksi sisäiset prosessit voivat vapauttaa vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat lisää vahinkoa soluillemme ja nopeuttavat ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Q10 täyttää kaksi erittäin tärkeää tehtävää samanaikaisesti: antaa energiaa ja antioksidanttina suojaa soluja.

Q10:n kuusi huikeaa ihohyötyä:
1. Antaa iholle sen luonnolliseen korjaantumiseen ja uudistumiseen tarvittavaa energiaa
2. Energisempi iho tarkoittaa säteilevämpää hipiää
3. Auttaa vähentämään auringon aiheuttamia vaurioita
4. Tukee kollageenin tuotantoa
5. Auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä
6. Edistää tasaista ihonsävyä

Ainesosat

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Methylpropanediol, Butyrospermum Parkii|Butter, Ethylhexyl Stearate, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated|Coco-Glycerides, Cocoglycerides, Panthenol, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-|2-Imide, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Carbomer, Caprylic/Capric Triglyceride,|Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Levitä iltaisin puhdistetulle iholle. Käytä yövoidetta säännöllisesti koko kasvojen ja kaulan iholle. Parhaan hoitavan vaikutuksen saat käyttämällä päivällä Q10 Sensitive -päivävoidetta.

Tuotekoodi

4005900570956