Sisältöön
Max Factor

Max Factor Miracle Glow Pro Illuminator hehkuvoide 15 ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin1kappale
16,90 €12,68 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

"Korosta kasvojesi korkeita kohtia tällä Miracle Glow Pro Illuminator korostustuotteella. Korostaa kasvojen luonnollisia piirteitä ja antaa luonnollisen näyttävää säteilyä kasvoille. Nestemäinen tuote on helppo levittää ja häivyttää kasvoille, eikä se jätä tahmaista jälkeä, vaan levittyy höyhenenkevyesti ihon pinnalle. Todella helppokäyttöinen, voit käyttää niin sormia, kuin sivellintä tuotteen levittämiseen.

Tuotteessa on valoa heijastavia polymeereja, jotka taikovat lisää hehkua ihollesi ja auttavat saavuttamaan upeaa heleyttä ja korostusta paikkoihin, jonne sitä haluat. Jos haluat saada meikkivoiteeseesi ylimääräistä hehkua, sekoita korostustuotetta meikkivoiteeseesi, jolloin saat upean heleän meikkipohjan kauttaaltaan!

Levitä sormin kasvojen korkeimpiin kohtiin poskipäille ja kulmaluille tai sekoita meikkivoiteeseen tuomaan hehkua koko kasvoille. "

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Monaco

Tuotekoodi

8005610637334

Arviot (1)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    ss30Vahvistettu osto

    Luonnollinen hehku

    Hyvä voidemainen highlighter jota voi kerrostaa tarvittaessa. Kuitenkin todella riittoisa, vain yksi pisara riittää jo tuomaan valoa kasvoille. Ei glitteriä, joten naama ei näytä diskopallolta.