Sisältöön
OnXOn

OnXOn Puhdistuskivi 300g

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin3kappaletta
8,55 €
28,50 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

OnXOn Puhdistuskivi puhdistaa, kiillottaa ja suojaa. Vaikeat ja itsepintaiset tahrat sekä muu lika – kuten öljy, mustikka tai maali – häviävät silmänräpäyksessä. Puhdistettaville pinnoille jää likaa ja vettä hylkivä pinta. Lisäksi metallipintojen tummuminen hidastuu. Ei syövytä puhdistettavia pintoja. Hellävarainen iholle. Hajusteeton. Ei ärsytä hengitysteitä.

Kodin puhdistuksessa: tiskipöydät ja -altaat, liedet, keraamiset liesitasot, grillit, marmori. ja graniittityötasot, kaakelit ja kaakeleiden saumat, suihkut, saunan lauteet ja lasiovet, tulisijat (tiili, vuolukivi, keramiikka) ja tulisijojen lasiluukut, vesikourut.

Purkki on valmistettu kierrätysmuovista. Tuotannossa käytetään aurinkoenergiaa. Tuote on hiilineutraali. Vähäiset hiilidioksidipäästöt on kompensoitu.

Ei sisällä säilöntä- tai väriaineita eikä hajusteita.

Tuotetiedot
Ainesosat

<5% saippua, <5% ionittomat pinta-aktiiviset aineet

<5% tvål, <5% nonjoniska tensider

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Hajusteeton

Alkuperämaa

Unkari

Käyttöohjeet

Hiero kostutettuun sieneen puhdistusainetta ja puristele sientä, kunnes se vaahtoaa hyvin. Pese vaahdotetulla sienellä puhdistettava pinta ja huuhtele. Tarvittaessa uusi käsittely. Jos pinta on hyvin arka tai huokoinen, kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan. Puhdistusaineen kanssa voi käyttää erilaisia pesusieniä. Käytön jälkeen jätä purkki auki, kunnes puhdistusaine on kuiva ja sulje kansi. Säilytä purkki kuivana. Ei sisällä hajusteita, säilöntä- tai väriaineita. Tuote ei ole tarkoitettu teolliseen puhdistukseen.

Gnid in rengöringsmedlet i den fuktade svampen och krama ur svampen tills den löddrar bra. Tvätta ytan med den löddrande svampen och skölj. Upprepa behandlingen vid behov. Om ytan är mycket ömtåligt eller porös ska du först testa på ett ställe som inte syns. Man kan använda olika sorters tvättsvampar med rengöringsmedlet. Lämna burken öppen efter användningen och låt rengöringsmedlet torka. Stäng sedan locket. Förvara burken torr. Innehåller inte parfym, färg eller konserveringsmedel. Produkten är inte avsedd för Produkten är inte avsedd för industriell rengöring.

Tuotekoodi

6430024420159

Arviot (3)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MarttaVahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Tällä lähtee tahrat keittiössä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TuijaVahvistettu osto

    Täydellinen

    Meillä uusi pönttöuuni johon oli ylä laitaan tullut nokea. Puhdistui tällä ja lähtee myös tiilestä noki.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    PiaMAVahvistettu osto

    Huippu tuote

    Olin etsinyt tuotetta jolla saisi keraamisen tason puhdistettua - aivan täydellinen siihen sekä suihkukaapin pinttyneisiin kalkkikohtiin. Ja hyvä yleistuote kaikkiin kodin pintoihin.