Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Labello

Labello 5,5ml Sun Protect sk30 -huulivoide

tuotteen arvosana 3/5

Siirry arvioihin2kappaletta
3,20 €
533,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Labello Sun Protect SK30 -huulivoide suojaa huulia tehokkaasti auringon UVA- ja UVB-säteilyn haittavaikuksilta. Kosteuttava koostumus sisältää pehmentävää auringonkukkauutetta ja E-vitamiinia, joka suojaa ihoa auringonsäteilyn aiheuttamilta vaurioilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Voide suojaa huulia ja tukee ihon omaa immuunijärjestelmää. Suojakerroin 30. Sitoo kosteuden huulille ja tekee niistä pehmeät ja sileät. Ei sisällä mineraaliöljyä.
Käyttö: Levitä voidetta huulille ennen auringolle altistumista. Jättää huulille luonnollisen ja tehokkaan suojan ilman rasvaista ja tahmaista tunnetta. Lisää säännöllisesti erityisesti uinnin, pyyhekuivauksen ja syömisen jälkeen varmistaaksesi suojavaikutuksen säilymisen. Vältä keskipäivän voimakasta aurinkoa ja pitkäaikaista altistumista auringolle. Älä altista vauvoja ja pieniä lapsia suoralle auringonpaisteelle.

Tuotetiedot
Ainesosat

Octyldodecanol, Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Rapeseed Oil,|Cera Alba, Homosalate, Octocrylene, Cetyl Palmitate, Butyl Methoxydibenzoylmethane,|Ethylhexyl Salicylate, Cetyl Ricinoleate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetearyl|Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis|Seed Oil, Tocopheryl Acetate, BHT, Limonene, Geraniol, Linalool, Benzyl Alcohol, Parfum,|CI 77891, CI 77492.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

4005900551412

Arviot (2)

tuotteen arvosana 3/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Tarja EspooVahvistettu osto

    Huulirasvan koostumus on muuttunut

    Olen käyttänyt tätä huulirasvaa yseita vuosia. Valitettavasti koostumus on muuttunut huonompaan suuntaan. Nyt huulirasvasta jää rasvaisempi jälki ja siitä on tullut väritön. Aikaisemmin huulista tuli vaaleammat.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Hanzuli

    On parempiakin huulirasvoja

    Plussaa kivasta vaaleasta sävystä huulissa, mutta rasva maistuu suussa todella pahalle. Kitkerä maku ei houkuttele käyttämään tuotetta. Aurinkosuoja hyvä!