Sisältöön
Tolonen

Tolonen Ubikinon Q10 100mg +B-vitamiinit 30kaps

tuotteen arvosana 3.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
11,55 €
0,39 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Energiaa ja virkeyttä! Tolonen Ubikinon-B-vitamiinikapseleilla voi korvata ikääntymisen aiheuttamaa ubikinonin tuotannon vähenemistä. Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on vitamiinin kaltainen yhdiste, jota esiintyy elimistön kaikissa soluissa. Sen tuotanto vähenee voimakkaasti noin 30 vuoden iästä alkaen. Tolonen Ubikinon sisältää B-vitamiineja, tiamiinia ja riboflaviinia, jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Riboflaviini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tiamiini edistää sydämen ja hermoston normaalia toimintaa. Suositeltava vuorokausiannos 1 kapseli. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Kehitetty Suomessa! Lajitteluohje: ulkopakkaus pahviin, läpipainopakkaus sekajätteeseen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Auringonkukkaöljy, ubikinoni, liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), stabilointiaineet (kookosöljy, rasvahappojen mono- ja diglyseridit), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, värit (rautaoksidit).

Solrosolja, ubikinon, gelatin (nöt), fuktighetsbevarande medel (glycerol), stabiliseringsmedel (kokosolja, mono- och diglycerider av fettsyror), emulgeringsmedel (solroslecitin), tiaminhydroklorid, riboflavin, färgämne (järnoxider).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklaration100 g:sta /från g
B2-vitamiini (Riboflaviini)/Riboflavin1.9 mg
Tiamiini/Tiamin1.9 mg
Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Midsona Finland Oy

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: 1-2 kapselia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Suositeltu vuorokausiannos (1-2 kaps.) sisältää:
Ubikinonia 100-200 mg
B1-vitamiini (tiamiini) 1,9 mg (173-345 %*)
B2-vitamiini (ribofaviini) 1,9 mg (136-271 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Rekommenderad daglig dos: 1-2 kapsel. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.
Den rekommenderade dagliga dosen (1-2 kaps.) innehåller:
Ubikinon 100-200 mg
Vitamin B1 (tiamin) 1,9 mg (173-345 %*)
Vitamin B2 (ribofavin) 1,9 mg (136-271 %*)
*av referensvärdet för det dagliga intaget

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.

Tuotekoodi

6430012053840

Arviot (3)

tuotteen arvosana 3.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    VuokkoVahvistettu osto

    Energiaa arjessa jaksamiseen

    Siskoni kertoi että ubikinonia ei saa ruoasta niinkään ja suositteli käyttöä kun olen keski-ikäinen. Ja kyllä hän oli oikeassa, koska tunnen oloni vahvemmaksi, energisemmäksi ja iltapäivä väsymys lakkasi.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Paulukka56Vahvistettu osto

    Jalkakivut loppuivat

    Käytän kolesterolilääkitystä ja apteekin suosituksesta otin ubikinonin käyttöön. Tai Tolonen ubikinon on edullinen ja toimiva, jalkakipuja ei enää ole.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    DarraVahvistettu osto

    Lääkärin suosituksesta

    Lääkärin suosituksesta ostin ubikinonia. Olen saanut tuotteesta lisää virtaa, koska olen lähes aina väsynyt. Suosittelen kokeilemaan!