Sisältöön
Sana-sol

Sana-sol C-vitamiini 500mg tabletti ravintolisä 180tabl

10,65 €
0,06 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sana-sol C-vitamiini 500mg on vahva C-vitamiinitabletti. Tabletti on mantelinmuotoinen, minkä vuoksi tabletti on helpompi niellä kuin pyöreä tabletti. Tablettimuoto on kliinisesti testattu. Sana-sol Vahva C-vitamiini 500 mg sisältää C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se myös edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä lisää raudan imeytymistä. Suositeltava vuorokausiannos 1 tabletti vuorokaudessa. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Sopii vegaaneille. Purkki on valmistettu osittain kierrätysmuovista. Kierrätä muovina. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotetiedot
Ainesosat

C-vitamiini, täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), maltodekstriini, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat). Laktoositon ja gluteeniton.

C-vitamin, fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa), maltodextrin, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror). Laktosfri och glutenfri.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
C-vitamiini500 mg
Muut ominaisuudet

- Sana-sol 500mg vahva C-vitamiinitabletti on laktoositon ja gluteeniton. Tabletti on nyt mantelinmuotoinen, sen ansiosta tabletti on helpompi niellä kuin pyöreä.

Alkuperämaa

Tanska

Valmistaja

Orkla Care Oy

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos aikuisille: 1 tabletti päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Rekommenderad dygnsdos för vuxna: 1 tablett per dag. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Produkten skall förvaras oåtkomligt för små barn.

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Produkten skall förvaras oåtkomligt för små barn.

Tuotekoodi

5702071381341