Sisältöön
Dove

Dove Original Deodorantti Roll-on Alumiiniton 50 ml

3,90 €
78,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dove Original 0 % Roll-on (50 ml) on alumiiniton deodorantti, joka suojaa pahoilta hajuilta jopa 48 tuntia. Dove Deo roll-on Original sisältää neljänneksen kosteusvoidetta. Siksi se sekä hoitaa että suojaa ihoa samanaikaisesti. Dove Deo roll-on Original 0 % deodorantti on hellävarainen iholle myös karvanajon jälkeen.

Dove Original 0 %:n deodoranttin koostumus sisältää sinkkiä, joka on ihoystävällinen ja luonnostaan ​​antibakteerinen – se toimii harmoniassa kehon kanssa ja suojaa jopa 48 tuntia pahoilta hajuilta. Se on samalla hellävarainen iholle. Se on helppo levittää ja tuoksultaan mieto ja raikas.

Naiset ovat aina innostaneet Dovea. Olemme alusta alkaen tehneet kaikkemme tarjotaksemme naisille korkealaatuisia hoitavia tuotteita. Dove uskoo, että kauneus kuuluu kaikille. Haluamme kauneuden olevan itsetunnon eikä ahdistuksen lähde. Autamme maailman naisia kehittämään myönteisen suhteen omaan ulkonäköönsä, kohentamaan itsetuntoaan ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Dove uskoo vahvasti siihen, että kehoa pitää rakastaa. Jokaisella meistä on keho, joka tarvitsee rakkautta ja huolenpitoa. Iho myös kiittää saamastaan huomiosta. On tärkeää, että tunnet oman ihosi, kun etsit tuotetta, joka sopii sinulle parhaiten. Kun tiedät ihosi tarpeet, voit valita vartalollesi sopivan suihkusaippuan, deodorantin tai juuri sen oikein kosteusvoiteen, joka esimerkiksi ravitsee tai auttaa palauttamaan ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.

Dove on yksi maailman rakastetuimmista kauneusbrändeistä. Mitä sitten etsitkin – erityistarpeisiisi sopivia tuotteita tai vinkkejä ja ohjeita hiusten, ihon tai kainaloiden hoitoon – me Dovella olemme apunasi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Niacinamide, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, PEG-4 Dilaurate, PEG-4 Laurate, Iodopropynyl Butylcarbamate, PEG-4, Potassium Lactate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Isoeugenol, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

0000096130339

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita