Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Garnier

Garnier Skin Active Moisture Bomb kosteuttava kangasnaamio kuivalle ja herkälle iholle 32g

tuotteen arvosana 3.8/5

Siirry arvioihin4kappaletta
3,50 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kosteuttava Moisture Bomb -kasvonaamio sopii sinulle, jos sinulla on kuiva ja herkkä iho ja etsit tehokasta ratkaisua, jolla ihosi saa kosteutusta ja saat sen tuntumaan rauhoittuneelta. Anna kasvonaamion vaikuttaa 15 minuuttia intensiivistä kosteutusta varten.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA / WATER, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, p-ANISIC ACID, BENZYL ALCOHOL,|BENZYL BENZOATE, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, DIPOTASSIUM|GLYCYRRHIZATE, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE,|HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, MANNOSE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL,|PHENOXYETHANOL, POTASSIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, PVM/MA COPOLYMER, SODIUM|HYALURONATE, SORBIC ACID, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE. FIL B196428/1

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Kosteuttava Moisture Bomb -kasvonaamio sopii sinulle, jos sinulla on kuiva ja herkkä iho ja etsit tehokasta ratkaisua, jolla ihosi saa kosteutusta ja saat sen tuntumaan rauhoittuneelta.

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

L'Oréal Finland Oy

Tuotekoodi

3600541945029

Arviot (4)

tuotteen arvosana 3.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Keilah

    Nice product

    Good for relaxing times.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    JaanaLiisaVahvistettu osto

    Kosteuttava joo

    Aivan liian paksu liina. Meinasi paniikki iskeä kun oli painoa naamalla. Todella riittoisaa, riitti decolte alueelle kun valui pitkin kaulaa.:)

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Lotta567Vahvistettu osto

    Olen koukussa!

    Minulla on kuiva iho, käytän tätä kerran viikossa hellävaraisen hedelmähappokuorinnan jälkeen. Seuraavana päivänä iho on niin kaunis, heleä ja kosteutettu :) Olen etsinyt vaihtoehtoisia kosteuttavia naamioita, mutta pysyn tässä hyväksi havaitussa!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    veskariVahvistettu osto

    Tutustumisen arvoinen

    Ostin noin kuukausi sitten, Emotionin myyjä suositteli minulle naamiota. Minulla on kuiva ja herkkä iho. Naamio on täydellinen. Ihastuin tähän tuotteeseen sillä se tekee ihostani tasaisen värisen ja kosteuttaa tehokkaasti. Jää minulle vakikäyttöön.