Sisältöön
NIVEA

NIVEA MEN 2x150ml Cool Kick Deo Spray -antiperspirantti

7,50 €
25,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tuplapakkaus! NIVEA MEN Cool Kick Deo Spray -antiperspirantti takaa luotettavan suojan hikoilua vastaan jopa 48 tunniksi! Samalla sen Cool-Care -koostumus antaa virkistävän raikkaan tunteen koko päivän ajaksi, ei märkiä kainaloita, ei epämiellyttävää tuoksua. Päivittäiseen käyttöön ja aktiiviseen elämään tarkoitettu hellävarainen, hoitava koostumus kuivuu iholle nopeasti ja sopii kaikille ihotyypeille. Hikoilet sitten kuumassa keittiössä, kuntosalilla tai työhaastattelussa - tämä deo ei petä! Mieto koostumus sekä raikas, maskuliininen ja virkistävä tuoksu. Ei sisällä alkoholia ja on dermatologisesti testattu.

-> Cool-Care-koostumus antaa virkistävää raikkautta iholle
-> 48 tunnin tehokas suoja hikoilua vastaan
-> Dermatologisesti testattu
-> Ei sisällä alkoholia

Mitä eroa on deodorantilla ja antiperspirantilla?
Deodorantit taistelevat hajuja aiheuttavia bakteereja vastaan. Ne sisältävät deodoroivia aktiiveja, jotka estävät bakteereja kasvamasta tai jopa vähentävät bakteerien määrää kainalossa. Antiperspirantit sisältävät antiperspiranttisia aktiiveja – yleensä alumiinisuolaa, joka vähentää hikirauhasten hieneritystä muodostaen tilapäisiä ”geelitulppia” hikirauhasten pinnalle. Nämä tulpat poistuvat ajan saatossa mekaanisesti ja luontaisen ihon uusiutumisen yhteydessä. Antiperspiranteilla on myös deodoroiva vaikutus, sillä ne estävät bakteerien kasvua alemmalla pH-arvollaan ja vähentävät kainalon kosteutta.

Tuotetiedot
Ainesosat

VLOOKUP(_xlfn.NUMBERVALUE(A9),'[1]1-4 2023'!$B$199:$R$244,17,FALSE)Butane,Isobutane,Propane,Cyclomethicone,Aluminum Chlorohydrate,Isopropyl Palmitate,Persea Gratissima Oil,Octyldodecanol,Disteardimonium Hectorite,Dimethicone,Propylene Carbonate,Dimethiconol,Coumarin,Geraniol,Parfum

Butane,Isobutane,Propane,Cyclomethicone,Aluminum Chlorohydrate,Isopropyl Palmitate,Persea Gratissima Oil,Octyldodecanol,Disteardimonium Hectorite,Dimethicone,Propylene Carbonate,Dimethiconol,Coumarin,Geraniol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Käyttöohjeet

Ravista hyvin ennen käyttöä! Suihkuta vähintään 15 cm päästä ihosta Älä suihkuta haavaiselle tai ärtyneelle iholle. Kierrätä pakkaus metallina, kun täysin tyhjä.

Skaka väl före användning! Spraya minst 15 cm från huden. Spraya inte på sårig eller irriterad hud. Låt torka innan du klär på dig. Återvinn som metallförpackning när produkten är helt tom.

Tuotekoodi

7319470066304