Sisältöön
NIVEA

NIVEA MEN 50ml Sensitive Protect Deo Roll-on -antiperspirantti

3,50 €
70,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA MEN Sensitive Protect Deo Roll-on -antiperspirantti on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja pitää kainalot kuivina sekä suojaa hikoilulta jopa 48 tunnin ajan! Sisältää kamomillaa ja avokadoöljyä, jotka vähentävät ihoärsytystä ja punoitusta. Päivittäiseen käyttöön ja aktiiviseen elämään tarkoitettu hellävarainen, hoitava koostumus kuivuu iholle nopeasti. Ehkäisee tehokkaasti, mutta samalla hellävaraisesti hikoilua. Hikoilet sitten kuumassa keittiössä, kuntosalilla tai työhaastattelussa - tämä deo ei petä! Ei sisällä alkoholia ja on dermatologisesti testattu.

-> Auttaa ehkäisemään ihoärsytystä
-> Kehitetty erityisesti herkälle iholle - sisältää kamomillauutetta ja avokadoöljyä
-> 48 tunnin tehokas suoja hikoilua vastaan - sisältää NIVEA MEN Care Complex –yhdisteen
-> Dermatologisesti testattu
-> Ei sisällä alkoholia

NIVEA MEN Sensitive -tuotesarja sisältää 0 % alkoholia*
NIVEAn herkälle iholle suunnitellun tuotesarjan tuotteet sisältävät 0 % alkoholia* ihon ärsytyksen minimoimiseksi. Niissä on herkälle iholle hellävaraisia ainesosia, kuten E-vitamiinia, luonnollista kamomillauutetta ja taikapähkinää, jotka lievittävät ihoärsytystä ja vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta. * ei etyylialkoholia.

Mitä eroa on deodorantilla ja antiperspirantilla?
Deodorantit taistelevat hajuja aiheuttavia bakteereja vastaan. Ne sisältävät deodoroivia aktiiveja, jotka estävät bakteereja kasvamasta tai jopa vähentävät bakteerien määrää kainalossa. Antiperspirantit sisältävät antiperspiranttisia aktiiveja – yleensä alumiinisuolaa, joka vähentää hikirauhasten hieneritystä muodostaen tilapäisiä ”geelitulppia” hikirauhasten pinnalle. Nämä tulpat poistuvat ajan saatossa mekaanisesti ja luontaisen ihon uusiutumisen yhteydessä. Antiperspiranteilla on myös deodoroiva vaikutus, sillä ne estävät bakteerien kasvua alemmalla pH-arvollaan ja vähentävät kainalon kosteutta.

Tuotetiedot
Ainesosat

VLOOKUP(_xlfn.NUMBERVALUE(A30),'[1]1-4 2023'!$B$199:$R$244,17,FALSE)Aqua,Aluminum Chlorohydrate,PPG-15 Stearyl Ether,Steareth-2,Steareth-21,Parfum,Chamomilla Recutita Flower Extract,Bisabolol,Persea Gratissima Oil,Glycine Soja Oil,Tocopherol,Trisodium EDTA,BHT,Linalool,Geraniol,Citronellol

Aqua,Aluminum Chlorohydrate,PPG-15 Stearyl Ether,Steareth-2,Steareth-21,Parfum,Chamomilla Recutita Flower Extract,Bisabolol,Persea Gratissima Oil,Glycine Soja Oil,Tocopherol,Trisodium EDTA,BHT,Linalool,Geraniol,Citronellol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä puhtaalle ja kuivalle iholle ja anna kuivua ennen pukeutumista. Kierrätä pakkaus lasina.

Applicera på ren och torr hud och låt torka innan du klär på dig. Återvinn förpackningen som glas.

Tuotekoodi

0000042349594

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita