Sisältöön
NIVEA

NIVEA MEN 50ml Dry Impact Deo Roll-on -antiperspirantti

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
3,50 €
70,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA MEN Dry Impact Deo Roll-on -antiperspirantti antaa tehokkaan ja luotettavan suojan hikoilua vastaan jopa 72 tunniksi. Varmistaa miellyttävän kuivan olon koko päiväksi, ei märkiä kainaloita, ei hienhajua. Päivittäiseen käyttöön ja aktiiviseen elämään tarkoitettu hellävarainen, hoitava koostumus kuivuu iholle nopeasti ja sopii kaikille ihotyypeille. Kehitetty erityisesti vähentämään hikoilua. Hikoilet sitten kuumassa keittiössä, kuntosalilla tai työhaastattelussa - tämä deo ei petä! Sisältää kaksi aktiivista antiperspiranttiainesosaa, jotka varmistavat itsevarman ja kuivan tunteen. Hellävarainen, ihoystävällinen koostumus. Miellyttävä, maskuliininen tuoksu. Ei sisällä alkoholia ja on dermatologisesti testattu.

-> Antaa tehokkaan ja luotettavan 72 tunnin antiperspiranttisuojan.
-> Varmistaa miellyttävän kuivan olon koko päiväksi, ei märkiä kainaloita, ei hienhajua.
-> Kehitetty erityisesti vähentämään hikoilua
-> Miellyttävä, miehekäs tuoksu
-> Ei sisällä alkoholia
-> Dermatologisesti testattu

Mitä eroa on deodorantilla ja antiperspirantilla?
Deodorantit taistelevat hajuja aiheuttavia bakteereja vastaan. Ne sisältävät deodoroivia aktiiveja, jotka estävät bakteereja kasvamasta tai jopa vähentävät bakteerien määrää kainalossa. Antiperspirantit sisältävät antiperspiranttisia aktiiveja – yleensä alumiinisuolaa, joka vähentää hikirauhasten hieneritystä muodostaen tilapäisiä ”geelitulppia” hikirauhasten pinnalle. Nämä tulpat poistuvat ajan saatossa mekaanisesti ja luontaisen ihon uusiutumisen yhteydessä. Antiperspiranteilla on myös deodoroiva vaikutus, sillä ne estävät bakteerien kasvua alemmalla pH-arvollaan ja vähentävät kainalon kosteutta.

Tuotetiedot
Ainesosat

VLOOKUP(_xlfn.NUMBERVALUE(A32),'[1]1-4 2023'!$B$199:$R$244,17,FALSE)Aqua,Aluminum Chlorohydrate,PPG-15 Stearyl Ether,Steareth-2,Steareth-21,Aluminum Sesquichlorohydrate,Parfum,Magnesium Aluminum Silicate,Persea Gratissima Oil,Trisodium EDTA,BHT,Linalool,Limonene,Benzyl Alcohol,Geraniol,Citronellol

Aqua,Aluminum Chlorohydrate,PPG-15 Stearyl Ether,Steareth-2,Steareth-21,Aluminum Sesquichlorohydrate,Parfum,Magnesium Aluminum Silicate,Persea Gratissima Oil,Trisodium EDTA,BHT,Linalool,Limonene,Benzyl Alcohol,Geraniol,Citronellol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä puhtaalle ja kuivalle iholle ja anna kuivua ennen pukeutumista. Kierrätä pakkaus lasina.

Applicera på ren och torr hud och låt torka innan du klär på dig. Återvinn förpackningen som glas.

Tuotekoodi

0000042349457

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Entinen Mr KainalohikiVahvistettu osto

    TÄMÄ TOIMII OIKEASTI !

    Tuo purkin kyljessä oleva 48h viittaus/lupaus toimii oikeasti .Ainakin mulla . Normaalisti viiskymppinen hieltä haiseva äijä ei tätä tuotetta käyttämällä enää sellainen ole!