Sisältöön
NIVEA

NIVEA MEN 150ml Black & White Invisible Fresh Deo Spray -antiperspirantti

4,90 €
32,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA MEN Black & White Invisible Fresh Deo Spray -antiperspirantti ei vain suojaa ihoasi hieltä ja epämiellyttävältä tuoksulta, vaan se suojaa myös mustia vaatteitasi valkoisilta jäljiltä ja valkoisia vaatteitasi keltaisilta tahroilta. Luotettava 48 tunnin antiperspiranttisuoj, hellävaraista hoitoa kainaloidesi iholle ja raikas tunne koko päiväksi! Antibakteerinen koostumus ei sisällä etyylialkoholia, eikä ärsytä ihoa. Dermatologisesti testattu. Hikoilet sitten kuumassa keittiössä, kuntosalilla tai työhaastattelussa - tämä deo ei petä!

-> Ei jätä valkoisia jälkiä mustiin vaatteisiin tai keltaisia tahroja valkoisiin vaatteisiin
-> Tehokas 48 tunnin hoitava antiperspiranttisuoja
-> Dermatologisesti hyväksytty
-> Ei sisällä alkoholia

Mitä eroa on deodorantilla ja antiperspirantilla?
Deodorantit taistelevat hajuja aiheuttavia bakteereja vastaan. Ne sisältävät deodoroivia aktiiveja, jotka estävät bakteereja kasvamasta tai jopa vähentävät bakteerien määrää kainalossa. Antiperspirantit sisältävät antiperspiranttisia aktiiveja – yleensä alumiinisuolaa, joka vähentää hikirauhasten hieneritystä muodostaen tilapäisiä ”geelitulppia” hikirauhasten pinnalle. Nämä tulpat poistuvat ajan saatossa mekaanisesti ja luontaisen ihon uusiutumisen yhteydessä. Antiperspiranteilla on myös deodoroiva vaikutus, sillä ne estävät bakteerien kasvua alemmalla pH-arvollaan ja vähentävät kainalon kosteutta.

Tuotetiedot
Ainesosat

Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohy_x0002_drate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Tri_x0002_glyceride, Octyldodecanol, Triethyl Citrate, Parfum, Palmitamidopropyltrimonium Chlo_x0002_ride, Propylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Toco_x0002_pherol, Linalool, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

4005900489470

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita