Sisältöön
Biozell

Biozell Professional Men Suolasuihke 150ml

tuotteen arvosana 3/5

Siirry arvioihin2kappaletta
6,90 €
46,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Biozell Professional Men Suolasuihke antaa voimakasta tukea ja rakennetta. Tuuheuttaa ja antaa mattapinnan. Sisältää UV- ja kosteussuojan. Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Tuotekoodi

6411463055041

Arviot (2)

tuotteen arvosana 3/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MikeVahvistettu osto

    Loistava tuote

    Luonnollinen hiuksissa, kiinnittää riittävästi, riittoisa, edullinen, tuoksukin hyvin maltillinen ja harmiton mikä on äärimmäisen poikkeuksellista.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    DudeVahvistettu osto

    Jättää hiukset öljyisen ja likaisen tuntuisiksi!

    Edellisen valmistajan suolasuihkeen kadottua S-kauppojen valikoimista päätin kokeilla uutta suolasuihketta. Valikoimaa on edullisemman pään tuotteissa miehille vain vähän, joten kallistuin tämän tuotteen puoleen. Kuinka ollakaan, suihke yhdessä föönauksen kanssa teki puhtaista, kuivista hiuksista öljyisen ja likaisen tuntuiset ja näköiset - aivan kuin olisin levittänyt hiuksille rasvaista voidetta. Ei todellakaan sitä, mitä odotin ja mitä varten olen suolasuihketta käyttänyt. Muutoin tuote vaikuttaa laadukkaalta ja toimii ilmeisesti niin kuin valmistaja on halunnut sen toimivan. Koostumuksen puolesta tuote vaikuttaisi riittoisalta. Lisätty tuoksu on sekin kohtuuden rajoissa ja kuivuttuaan mieto, siitä plussaa. Tuote sopii siis erinomaisesti voidemaisia ja öljypitoisia muotoilutuotteita käyttäville, mutta beach matt-lopputulosta toivovan on hyvä etsiä sopivaa suolasuihketta muilta merkeiltä.