Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 50ml UV Face Shine Control Cream SK 30 -aurinkovoide

tuotteen arvosana 2/5

Siirry arvioihin1kappale
14,90 €11,90 €
298,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN UV Face Shine Control Cream SK 30 -aurinkosuojavoide on erityisesti kasvoille kehitetty korkean ja tehokkaan suojan sisältävä aurinkosuojavoide! Suojakerroin 30. Voide antaa välittömän suojan UVA- ja UVB-säteilytä vastaan ja suojaa kasvojen ihoa auringolta vähentäen samalla ihon pinnan ylimääräistä öljyä ja hilliten ihon kiiltoa. Kehitetty erityisesti rasvaiselle tai sekaiholle. Voide suojaa perinteisen UVA- ja UVB-säteilyn lisäksi myös sinivalolta, jolle altistumme auringon, näyttöpäätteiden ja mobiililaitteiden sekä valaistuksen myötä. Sinivalo lisää ihon oksidatiivista stressiä, nopeuttaa ihon ikääntymistä ja hyperpigmentaatiota. NIVEA SUN -tuotteilla voit olla huoletta auringolta suojattuna. Dermatologisesti testattu.

-> Kehitetty erityisesti kasvojen iholle
-> Suojakerroin 30 suojaa tehokkaasti kasvojen ihoa auringolta
-> Vähentää ihon pinnan ylimääräistä öljyä ja hillitsee ihon kiiltoa
-> Suojaa perinteisen UVA- ja UVB-säteilyn lisäksi myös sinivalolta

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> 72% biohajoava koostumus
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone- ja Octocrylene- UV-suodattimia, eikä mikromuovia
-> 50% kierrätetystä muovista valmistettu tuubi ja korkki

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Alcohol Denat.,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Tapioca Starch,Isopropyl Palmitate,C12-15 Alkyl Benzoate,Dibutyl Adipate,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,Ethylhexyl Triazone,Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid,Glyceryl Stearate,Cetyl Alcohol,Hydrogenated Rapeseed Oil,Stearyl Alcohol,Hydroxypropyl Starch Phosphate,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,Glycyrrhiza Inflata Root Extract,Tocopheryl Acetate,Glycerin,Polyglyceryl-10 Stearate,Sodium Stearoyl Glutamate,Xanthan Gum,Sodium Hydroxide,Sodium Cetearyl Sulfate,Sodium Chloride,Caprylyl Glycol,Trisodium EDTA,Phenoxyethanol,Ethylhexylglycerin,Linalool,Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Limonene,Geraniol,Citronellol,Parfum.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Liian vähäinen määrä aurinkovoidetta alentaa suojaustasoa merkittävästi. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle ja liiallista oleskelua auringossa, ylialtistuminen auringolle aiheuttaa vakavan terveysriskin. Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella. Vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa estääksesi niiden tahraantumisen. Kierrätä pakkaus muovina.

Förbered huden med din vanliga rengöringsrutin. Applicera rikligt med solkräm före solexponering, rekommenderad mängd för vuxen för ansiktet är 3ml. Låt produkten torka in ordentligt. Var försiktig i solen, även när du använder solskydd. Återapplicera varannan timme samt efter bad/svettning/handdukstorkning. Återvinn tuben som plast

Tuotekoodi

4005900462121

Arviot (1)

tuotteen arvosana 2/5

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    kokeilinVahvistettu osto

    Kuoriutuu iholta pois

    Tuote vaikuttaa päällepäin mahtavalta, sillä aurinkovoiteiden ongelmana on minulla aina ollut niiden rasvaisuus sekä valkoinen ja hengittämätön pinta minkä aurinkorasva jättää iholle. Tämä Nivean aurinkorasva kuivuu iholle todella hyvin ilman valkoista tai rasvaista pintaa ja iho hengittää hyvin, tuntuu oikeasti kuin ei olisi mitään kasvoilla. KUITENKIN herää ongelma, nimittäin kun tuote on kunnolla kuivunut kasvoille ja jos kasvoja koskee, aurinkorasva alkaa kuoriutua pois iholta. Ja tätä tapahtuu siis ilman meikkivoidetta. Voisin siis suositella tätä tuotetta mielummin miehille tai naisille, jotka eivät käytä meikkiä. Silloin tuote voisi olla ihan toimiva jos pystyy olemaan koskematta kasvoihin ollenkaan. Ongelmana jälleen voi ilmetä kuoriutuminen aurinkorasvaa kerrostaessa, kun aurinkorasvaa täytyy laittaa muutaman tunnin päästä uudelleen.