Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 50ml UV Face Shine Control Cream SK 30 -aurinkovoide

14,90 €11,90 €
298,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN UV Face Shine Control Cream SK 30 -aurinkosuojavoide on erityisesti kasvoille kehitetty korkean ja tehokkaan suojan sisältävä aurinkosuojavoide! Suojakerroin 30. Voide antaa välittömän suojan UVA- ja UVB-säteilytä vastaan ja suojaa kasvojen ihoa auringolta vähentäen samalla ihon pinnan ylimääräistä öljyä ja hilliten ihon kiiltoa. Kehitetty erityisesti rasvaiselle tai sekaiholle. Voide suojaa perinteisen UVA- ja UVB-säteilyn lisäksi myös sinivalolta, jolle altistumme auringon, näyttöpäätteiden ja mobiililaitteiden sekä valaistuksen myötä. Sinivalo lisää ihon oksidatiivista stressiä, nopeuttaa ihon ikääntymistä ja hyperpigmentaatiota. NIVEA SUN -tuotteilla voit olla huoletta auringolta suojattuna. Dermatologisesti testattu.

-> Kehitetty erityisesti kasvojen iholle
-> Suojakerroin 30 suojaa tehokkaasti kasvojen ihoa auringolta
-> Vähentää ihon pinnan ylimääräistä öljyä ja hillitsee ihon kiiltoa
-> Suojaa perinteisen UVA- ja UVB-säteilyn lisäksi myös sinivalolta

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> 72% biohajoava koostumus
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone- ja Octocrylene- UV-suodattimia, eikä mikromuovia
-> 50% kierrätetystä muovista valmistettu tuubi ja korkki

Aurinkosuoja vs ruskettuminen?
Monet uskovat, että korkean suojakertoimen (SPF) aurinkovoide estää ruskettumista – ja käyttävät sen sijaan alhaisemman suojakertoimen tuotteita tai jättävät aurinkosuojatuotteen laittamatta kokonaan. Rusketut kuitenkin ihan yhtä hyvin aurinkosuojatuotetta käyttäessäsi kuin ilman. Myös korkeamman suojakertoimen tuotteita käyttäessäsi. Se voi kestää kuitenkin hieman pidempään, varsinkin korkeamman suojakertoimen kanssa, mutta on hellävaraisempaa ihollesi. Korkean suojakertoimen tuotteet suojaavat auringonpolttamilta ja UV-säteilyn aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin. Rusketuskin säilyy iholla pidempään, kun se on hankittu maltillisesti palamatta sekä ihon kosteutuksesta huolehtimalla.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Alcohol Denat.,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Tapioca Starch,Isopropyl Palmitate,C12-15 Alkyl Benzoate,Dibutyl Adipate,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,Ethylhexyl Triazone,Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid,Glyceryl Stearate,Cetyl Alcohol,Hydrogenated Rapeseed Oil,Stearyl Alcohol,Hydroxypropyl Starch Phosphate,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,Glycyrrhiza Inflata Root Extract,Tocopheryl Acetate,Glycerin,Polyglyceryl-10 Stearate,Sodium Stearoyl Glutamate,Xanthan Gum,Sodium Hydroxide,Sodium Cetearyl Sulfate,Sodium Chloride,Caprylyl Glycol,Trisodium EDTA,Phenoxyethanol,Ethylhexylglycerin,Linalool,Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Limonene,Geraniol,Citronellol,Parfum.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Liian vähäinen määrä aurinkovoidetta alentaa suojaustasoa merkittävästi. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle ja liiallista oleskelua auringossa, ylialtistuminen auringolle aiheuttaa vakavan terveysriskin. Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella. Vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa estääksesi niiden tahraantumisen. Kierrätä pakkaus muovina.

Förbered huden med din vanliga rengöringsrutin. Applicera rikligt med solkräm före solexponering, rekommenderad mängd för vuxen för ansiktet är 3ml. Låt produkten torka in ordentligt. Var försiktig i solen, även när du använder solskydd. Återapplicera varannan timme samt efter bad/svettning/handdukstorkning. Återvinn tuben som plast

Tuotekoodi

4005900462121