Sisältöön
Scholl

Scholl paristokäyttöinen jalkaraspi

49,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Paristokäyttöinen jalkaraspi kovettumia poistavalla raspirullalla ja säärien ja jalkojen ihoa kuorivalla kuorintapäällä. Scholl Velvet Smooth jalkaraspi merimineraaleilla on monikäyttöinen ja kätevä jalkojenhoitolaite kotikäyttöön. Raspirullalla saa vaivattomasti poistettua kovettumia ja kuorintavaihtopään harjat kuorivat jalkojen ja säärien kuivan ja hilseilevän ihon hellävaraisesti. Harjakuorinta saa ihosi näyttämään nuoremmalta ja heleämmältä. Kuorintaharjaa voi käyttää kostealla tai kuivalla iholla ja se maksimoi kosteusvoiteesi tehon ja pitää ihosi pehmeänä ja sileänä. Valittavanasi on kaksi nopeusvaihtoehtoa eri tarpeisiin.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Säännöllinen käyttö kuivan ihon poistamiseksi jaloista
1. Varmista, että rullapää on kiinnitetty kunnolla laitteeseen. Älä käytä laitetta, jos rullapäätä ei ole asennettu.
2. Käynnistä/sammuta painamalla. Käytä vaihtaaksesi haluamaasi nopeuteen. Anna rullapään liukua kevyesti kuivaa ihoa pitkin ja jatka, kunnes iho on saavuttanut halutun pehmeyden. Jos painat liian kovaa, laite pysähtyy.
3. Sammuta laite ja tarkista, onko iho tarpeeksi pehmeää. Jos ei, käynnistä laite uudelleen ja toista kunnes haluttu pehmeys saavutetaan. Varoitus! Älä käytä samaa aluetta yli 3-4 sekuntia kerrallaan. Keskeytä hoito, jos iho tuntuu aralta tai ärsyyntyneeltä.
4. Kuivaa tai huuhtele jalat poistaaksesi irtonaiset ihon osat.
5. Kuivaa iho huolellisesti ja levitä kosteusvoidetta ihanan pehmeille jaloille!

Regelbunden användning för att avlägsna hard hud på fötterna
1. Se till att rullhuvudet sitter ordentligt fast i apparaten. Använd inte apparaten om inget rullhuvud har monterats.
2. Slå på/av genom att trycka på. Använd för att byta till den hastighet du vill ha. Låt rullhuvudet glida mjuktöver den hårda huden och fortsätt tills huden har önskad mjukhet. Om du trycker för hårt stannar apparaten.
3. Stäng av apparaten och undersök om huden blivit tillräckligt mjuk. Om inte, slå på apparaten igen och upprepa tillönskad mjukhet.
Varning! Använd inte på samma område under mer än 3-4 sekunder åt gången. Avbryt behandlingen om huden blir öm eller irriterad.
4. Torka av eller skölj fötterna för att avlägsna lösa hudpartiklar.
5. Torka huden noga och smörj med fuktkräm för underbart mjuka fötter!

Tuotekoodi

5701092113740