Sisältöön
Max Factor

Max Factor Facefinity Compact -meikkipuuteri 02 Ivory 10 g

18,50 €12,95 €
Alennus vain verkossa

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

"Kun haluat vain yhden tuotteen täydellisen meikkipohjan tekoon, Facefinity Compact Powder meikkipuuterilla saat kerrostettavaa ja tasaista peittävyyttä ja virheettömän lopputuloksen. Puuterimainen meikkivoide tuo mattapinnan iholle ja saat jopa täyden peittokyvyn kerrostamalla sitä. Pakkauksessa on peili ja voit käyttää tuotetta myös meikkipohjan korjailuun päivän mittaan. Facefinity Compact meikkipuuteri on Suomen myydyin Max Factor meikkipohjatuote!

Vaikka tuote on puuterimainen, se ei kuivata ihoa, vaan sen koostumus on kosteuttava ja se sisältää myös aurinkosuojan 20. Tuotteeseen ei ole lisätty ollenkaan hajusteita, joten se sopii myös herkemmälle iholle. Meikkipuuterin kestävyys iholla on erinomainen, eikä se lähde karkaamaan ihon epätasaisuuksiin tai rapistu päivän päätteeksi. Upean samettinen lopputulos ilman liiallisen puuterimaisuuden tuntua kasvoilla!

Levitä kasvoille puuterin mukana olevalla puuterisienellä. "

Tuotetiedot
Väri

IVORY

Ainesosat

"Mica, Talc, Dimethicone, Titanium Dioxide [Nano], Ethylhexyl|Methoxycinnamate, Methicone, Methyl Methacrylate|Crosspolymer, Methylparaben, Alumina, Propylparaben,|Sodium Dehydroacetate, Hydrogen Dimethicone, Bht, [May|Contain/Peut Contenir/+/-:Titanium Dioxide (CI 77891), Iron|Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)]."

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Irlanti

Valmistaja

Sirowa Finland Ltd Oy

Tuotekoodi

8005610544953