Sisältöön
Lumene

Lumene VALO Kirkastava Hoitovesi 150ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin33kappaletta
16,90 €
112,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ensimmäinen askel säteilevään ihoon. Nordic-C [Valo] Kirkastava hoitovesi kosteuttaa, heleyttää ja tehostaa ihonhoitorituaalisi seuraavien tuotteiden imeytymistä ja tehoa. Luonnollisesti kuorivat marja- ja hedelmähapot, kosteutta sitova hyaluronihappo, pohjoinen luomu koivun mahla sekä puhdas pohjoinen lähdevesi yhdistyvät C-vitamiiniin ja kirkastavaan pohjoiseen lakkaan nopeasti imeytyvässä nestemäisessä koostumuksessa. Se kirkastaa näkyvästi, kosteuttaa ja parantaa ihon ulkonäköä, jättäen ihon virkistyneen tuntuiseksi ja valmiiksi vastaanottamaan muut ihonhoitotuotteet. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Käytä ennen muita ihonhoitotuotteita. Levitä runsaasti aamuisin ja/tai iltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle vanulapulla.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA (WATER), HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF WATER, GLYCERIN, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) FRUIT EXTRACT, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) FRUIT EXTRACT, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) SEED EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PROPANEDIOL, ASCORBYL GLUCOSIDE, SODIUM PCA, SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR CANE) EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) FRUIT EXTRACT, MALTODEXTRIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, ACER SACCHARUM (SUGAR MAPLE) EXTRACT, SODIUM CITRATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, SODIUM HYALURONATE, SODIUM BENZOATE, LINALOOL, LIMONENE, PARFUM (FRAGRANCE). ||AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

AQUA (WATER), HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF WATER, GLYCERIN, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) FRUIT EXTRACT, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) FRUIT EXTRACT, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) SEED EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PROPANEDIOL, ASCORBYL GLUCOSIDE, SODIUM PCA, SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR CANE) EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) FRUIT EXTRACT, MALTODEXTRIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, ACER SACCHARUM (SUGAR MAPLE) EXTRACT, SODIUM CITRATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, SODIUM HYALURONATE, SODIUM BENZOATE, LINALOOL, LIMONENE, PARFUM (FRAGRANCE). ||DENNA INGREDIENSLISTA KAN HA FÖRÄNDRATS. VAR VÄNLIG OCH KONTROLLERA ALLTID INGREDIENSLISTAN FRÅN FÖRPACKNINGEN PÅ DEN PRODUKT DU KÖPT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

LUMENE Oy

Tuotekoodi

6412600802580

Arviot (33)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AK12Vahvistettu osto

    Ostaja

    Riittoisa tuote. Hyvä hinta - laatusuhde.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Jassoo82Vahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Ostin tämän jokunen aika sitten ja olen ollut tyytyväinen. Laitan aamuin ja illoin ennen päivä/yö voidetta. Ja olen huomannut että ihoni on on paremman näköinen. Pienet näppylät ovat otsalta ja poskipäistä hävinneet ja iho on muutenkin kuulaampi , virkeämpi ja nuorekkaampi

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    KesäaamuVahvistettu osto

    Uusi tuote

    Myyjän kehut tuotteesta sai ostamaan, ja oli vielä tarjouksessa...yllätyin miten hyvin imeytyi iholle puhdistuksen jälkeen. Iho tuntuu sileämmältä ja kosteutetulta, Käytän aamuin illoin. Miellyttävä mieto tuoksu.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MaamutsVahvistettu osto

    Kosteuttava mutta ei rasvoittava

    Noin reilun viikon kokeilun jälkeen on positiivinen kokemus tuotteesta. Tuoksu miellyttävä, mieto tuoksu joka ei jää leijumaan. Ihoni tasopainottui hyvin tuotteen käytön aikana, kuivuus katosi, mutta myös epäpuhtaudet rauhoittuivat. Ihon kirkkaudesta en nyt osaa sen kummemin sanoa, en ole huomannut ihossani mitään kummempaa.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Hanna29Vahvistettu osto

    hoitovesi

    Tuote tuntuu raikkaalta ja tuoksu oli piristävä, hyvä erityisesti aamuisin! Iho tuntui hyvältä käytön jälkeen ja hoitovesi kosteuttaa ihoa paremmin kuin kasvovesi. Iho näyttää kirkkaammalta mielestäni tuotteen jälkeen. Tuote ei myöskään ärsyttänyt ollenkaan herkkää ihoani ollenkaan.