Sisältöön
L300

L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age Eye Cream silmänympärysvoide 15ml

tuotteen arvosana 3.6/5

Siirry arvioihin7kappaletta
14,90 €
993,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age Eye Cream on tehokkaasti kosteuttava silmänympärysvoide ikääntyvälle iholle. Hyaluronihappo kosteuttaa, kiinteyttää ja kohottaa herkkää silmänympärysihoa. Voide sisältää täyteainetta, joka antaa näkyvästi sileämmän ja tasaisemman ihon. Tuloksena on välittömästi ja pitkään kosteutettu, sileämpi silmänympärysiho ja pirteämpi ulkonäkö. Todistettu teho jo neljän viikon käytön jälkeen. Sopii kaikille ihotyypeille normaalista kuivaan ihoon. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

- L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age silmänympärysvoide kosteuttaa ja kiinteyttää herkkää ja ikääntyvää silmänympärysihoa. Tekee ihosta näkyvästi sileämmän. Sopii kaikille ihotyypeille. Hajusteeton.

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Orkla Care Oy

Tuotekoodi

7310610010898

Arviot (7)

tuotteen arvosana 3.6/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    SusaTkuVahvistettu osto

    Ärsyttää silmiä

    Ostin voiteen pari viikkoa sitten. Minulla voide aiheuttaa silmänympärysihon punoitusta ja turvotusta sekä parin viikon käytön jälkeen silmien punoitusta ja kyynelehtimistä. Voide myös ihmetytyy huonosti, siitä jää rasvainen kerros silmänympärysiholle. Pumppupullo annostelee kerralla liian ison määrän voidetta ja sitä menee hukkaan, koska ei silmänympärysiholle voi paksua kerrosta voidetta laittaa. Laadultaan huonoin silmänympärysvoide, mitä olen kokeillut.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Lellu

    Oikein hyvä on.

    Imeytyy hyvin. Tyytyväinen olen, suosittelen.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Riku HVahvistettu osto

    Aiheutti punoitusta

    Voide aiheutti puolisolleni silmänympärysihon voimakkaan punoituksen ja turpoamisen. Onneksi reaktio laski kun voide pestiin pikaisesti pois. Olisiko ollut allerginen reaktio tai jokin muu. Itsellä ei ollut mitään reaktiota.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Maarina

    Ärsyttää silmänympärysihoa

    Ihanan tuntuinen voide, mutta aiheuttaa ihon punoitusta ja kuumotosta silmänympätys iholla. Voide on hajusteeton ja normaalisti ihoni ei ärsyynny mistään hoitotuotteista.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mari 50Vahvistettu osto

    Ihanasti levittyvä

    Silmäpussit ja turvotus vähentynyt huomattavasti kuukauden käytön jälkeen. Myös kuiviin luomiin sain avun tuotteesta.