Sisältöön
L300

L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age Day Cream päivävoide 50ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
14,90 €
298,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age Day Cream päivävoide sisältää tehokkaita hyaluronihappoja, jotka kosteuttavat, kiinteyttävät ja kohottavat ihoa sekä parantavat ihon rakennetta niin ihon pinnalla kuin sen alla. Hyaluronihappo tehostaa myös ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa ja sen säilymistä ihossa. Voide sisältää lisäksi Sphingokinea, joka kiinteyttää ihoa ja täyttää ryppyjä ja juonteita. Tuloksena on välittömästi ja pitkään kosteutettu, kiinteämpi ja sileämpi iho. Todistettu teho jo neljän viikon käytön jälkeen. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita. Sopii kaikille ihotyypeille/normaalista kuivaan ihoon.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Diethylhexyl Carbonate, Glycerin, Canola Oil, Olive Glycerides, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Glyceryl Stearates, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Potassium Hydrolyzed Polygamma-Glutamate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sodium PCA, Caprooyl Phytosphingosine, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Polyacrylate Crosspolymer-6, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Tocopherol, Pantolactone, Citric Acid, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age päivävoide kosteuttaa tehokkaasti ikääntyvää ihoa. Hyaluronihapot kiinteyttävät ihoa ja häivyttävät juonteita ja ryppyjä. Sopii kaikille ihotyypeille. Hajusteeton.

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Orkla Care Oy

Tuotekoodi

7310610010881

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Maarina

    Pehmeä ja mukava voide

    Kosteuttaa kuten lupaakin, ihanan pehmeä voide.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Nannele

    Sopii herkkäihoiselle!

    Olen käyttänyt tätä voidetta niin kauan, kuin se on ollut Suomessa saatavilla. Sekä päivä- että yövoide on riittoisa ja miellyttävä käyttää. Miinusta tulee siitä, kun voidepulloa ei saa ihan kokonaan tyhjäksi, ellei riko korkkia.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mari 50

    Atoopikolle hyvä tuote

    Kuiva iho tykkää ja tuote antaa riittävästi kosteutta. Ei aiheuta iho oireita. Ihana, kun löytyi edullinen tuote apteekkisarjojen lisäksi