Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

NIVEA

NIVEA 50ml Q10 Energy Healthy Glow Day Cream -päivävoide sk 15

tuotteen arvosana 4.6/5

Siirry arvioihin5kappaletta
16,90 €
338,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Q10 Energy Healthy Glow Day Cream -päivävoide antaa samealle, väsyneelle iholle luonnollisen energiaboostin! Vähentää väsymyksen merkkejä ja tasoittaa näkyvästi pieniä juonteita. Syväkosteuttava kasvovoide tukee ihon kykyä parantaa omaa energia-aineenvaihduntaansa* suojaamalla sitä vapailta radikaaleilta. Koostumuksessa on 3 antioksidanttia: Q10, joka on 100% identtinen ihon oman Q10:n kanssa, C-vitamiini ja E-vitamiini. Jo 2 viikossa ihoa virkistävä ja Q10 -koentsyymin vaikutuksia voimistava C-vitamiini tekee ihosta kimmoisan ja kiinteämmän!* E-vitamiini vahvistaa ihoa ja neutraloi vapaita radikaaleja, jotka nopea auttavat ihon ikääntymistä. Pirteän raikas hedelmäinen tuoksu, jossa on luonnollista appelsiiniuutetta. Suojakerroin 15 ja UVA/UVB-suodattimet suojaavat kasvojen ihoa UV-säteiden aiheuttamilta vanhenemisen merkeiltä. Levitä aamuisin puhdistetuille kasvoille, kaulalle, decoltee-aluetta unohtamatta. Vältä silmänympärysaluetta. Dermatologisesti testattu. *in vitro.

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Muista, että kasvoille tarkoitettu kosteusvoide hoitaa ihoasi paremmin kuin yleisvoide. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Sekaiholle sopiva NIVEA 5in1 Micellar Water Sensitive Skin -misellivesi puhdistaa hellävaraisesti, poistaa meikin tehokkaasti, rauhoittaa ihoärsytystä ja valmistaa ihon vastaanottamaan hoitotuotteet. NIVEA Q10 Energy Healthy Glow Day Cream -päivävoiteen pariksi sopii täydellisesti NIVEA Q10 Energy Recharging Night Cream -yövoide huolehtimaan, että iho palautuu päivän rasituksista, kiinteytyy ja kosteusvarastot täyttyvät yölläkin. Silmänympärysalueelle aamuin illoin Power Anti-Wrinkle Firming Eye Cream -silmänympärysvoide silottamaan ja kosteuttamaan herkkää silmänympärysaluetta.

NIVEA Q10:n patentoitu koostumus sisältää Q10:ä, joka on 100% identtinen ihon oman Q10:n kanssa. Luonnollisella fermentointiprosessilla saatu puhdas ja korkealaatuinen Q10 toimii ihon luonnollisena puolustuksena ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan sekä suojaavana antioksidanttina. Voide pitää ihon luonnollisen heleänä ja kosteutettuna samalla taistellen tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan. Ihosi on elinvoimaisempi, suojattu ja raikas koko päivän!

Mutta mikä on koentsyymi Q10:n rooli ja miksi se on niin tehokasta ihonhoidossa?
Koentsyymi Q10 (kutsutaan myös ubikinoniksi) on vitamiinin kaltainen aine. Sitä esiintyy luonnostaan jokaisessa elimistön solussa ja sillä on tärkeä merkitys niissä. Se on välttämätöntä energiantuotannon kannalta, jotta ihon perustoiminnot, kuten uudistuminen ja korjaantuminen, olisivat mahdollisia. Koska ihomme on kehon uloin kerros, se altistuu jatkuvasti erilaisille ulkoisille tekijöille, kuten auringon UV-säteiden aiheuttamalle oksidatiiviselle stressille. Lisäksi sisäiset prosessit voivat vapauttaa vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat lisää vahinkoa soluillemme ja nopeuttavat ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Q10 täyttää kaksi erittäin tärkeää tehtävää samanaikaisesti: antaa energiaa ja antioksidanttina suojaa soluja.

Q10:n kuusi huikeaa ihohyötyä:
1. Antaa iholle sen luonnolliseen korjaantumiseen ja uudistumiseen tarvittavaa energiaa
2. Energisempi iho tarkoittaa säteilevämpää hipiää
3. Auttaa vähentämään auringon aiheuttamia vaurioita
4. Tukee kollageenin tuotantoa
5. Auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä
6. Edistää tasaista ihonsävyä

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol, Cyclomethicone, Glyceryl Stearate Citrate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Methylpropanediol, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Sodium Ascorbyl Phosphate, Chondrus Crispus Extract, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Trisodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Parfum, CI 16035

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä päivittäin puhdistetuille kasvoille. Vältä silmänympärysaluetta.

Förbered huden genom noggrann rengöring. Klappa huden torr med en ren handduk. Applicera dagkrämen genom att massera i små cirklar. För bästa resultat, använd samtliga produkter ur NIVEA Q10 Energy-sortimentet.

Tuotekoodi

4005900417794

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.6/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JenniVahvistettu osto

    Ihana

    Kokeilumielessä ostin ja rakastuin

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Mummeli

    Päivävoide!

    Hyvä ja hoitava ja kosteuttava, mutta tuoksu on liian voimakas tuoksu yliherkälle.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HanskiVahvistettu osto

    Hinta- laatusuhde loistava

    3 viikon käytön jälkeen , olen tuotteeseen todella tyytyväinen. Tuoksu ja koostumus on miellyttävä. Helppo levittää, ei tahmaa. Iho on silkkisen pehmeä. Lisäksi suojakerroin 15 on erittäin hyvä. Susittelen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    aktiiviliikkuja

    Erinomainen päivävoide

    Ostin tämän uudistuneen Q10 päivävoiteen muutama viikko sitten ja suosittelen lämpimästi. Ihan paras tapa aloittaa aamu kun tätä levittää puhdistetulle iholle. Iho vaikuttaa silminnähden hyvinvoivalta. Suosittelen.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Kaaka

    Nivea

    Annoin päivävoiteen lahjaksi, mutta ollaan oltu tyytyväisiä.