Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

L300

L300 Ultra Sensitive Light Face Cream kasvovoide 60ml

tuotteen arvosana 3/5

Siirry arvioihin3kappaletta
10,90 €
181,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

L300 Ultra Sensitive Light Face Cream on hellävarainen, mutta tehokkaasti kosteuttava kevyt kasvovoide normaalille ja sekaiholle. Sopii erityisesti hyvin herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Sisältää ihon omaa kosteuttavaa ainetta betaiinia ja rauhoittavaa kauraöljyä, pantenolia ja E-vitamiinia. Ainesosat yhdessä vahvistavat herkän ihon suojakerrosta ja suojaavat ulkoiselta stressiltä. Dermatologisesti testattu erittäin herkällä iholla. Hajusteeton. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Betaine, Glycerin, Octyldodecyl Myristate, Squalane, Dicaprylyl Carbonate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Avena Sativa Kernel Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Phenoxyethanol, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Ethylhexylglycerin, Pantolactone, Citric Acid.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- L300 Ultra Sensitive Light Face Cream on hellävarainen, mutta tehokkaasti kosteuttava kevyt kasvovoide normaalille ja sekaiholle. Sopii erityisesti hyvin herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Sisältää ihon omaa kosteuttavaa ainetta betaiinia ja rauhoittavaa kauraöljyä ja pantenolia. Dermatologisesti testattu erittäin herkällä iholla. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä. Hajusteeton.

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Orkla Care Oy

Tuotekoodi

7310616091600

Arviot (3)

tuotteen arvosana 3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AlexandraVahvistettu osto

    Riittoisa kesärasva

    Käytän kerran päivässä sekaiholleni, joka on myös kohtalaisen herkkä. On riittoisaa ja kesälle loistava tuote. Epäpuhtaudet vähentyneet eikä iho ole rasvainen. Talvella tämä ei kuitenkaan yksinään riitä, sillä iho kuivuu ja epäpuhtaudet ilmestyvät uudelleen. On siis kevyt vaikutus, vaikka koostumus paksu. Purkista sanomista sen verran, että päästää tuotetta melko paljon, etenkin sen loppuessa, jolloin ruiskasee paljon tuotetta.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Miss_ashVahvistettu osto

    This is perfect!

    Its very light on the skin, and moisturises the face without leaving the skin sticky or oily. My face feels hydrated right after using it. Im surprised about how cheap the price for this is! Recommended for sure.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    maija89Vahvistettu osto

    Ei sovi herkälle iholle

    Ostin tämän, mutta ei sovi herkälle iholleni. Iho muuttui punaiseksi ja kutisevaksi. En suosittele, jos ihosi on aidosti herkkä.