Sisältöön
L300

L300 Ultra Sensitive Rich Face Cream kasvovoide 60ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin1kappale
10,90 €
181,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

L300 Ultra Sensitive Rich Face Cream on hellävarainen, mutta tehokkaasti kosteuttava kasvovoide kuivalle ja hyvin herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Sisältää ihon omaa kosteuttavaa ainetta betaiinia ja rauhoittavaa kauraöljyä sekä E-vitamiinia. Vahvistaa herkkää ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta rasituksilta. Dermatologisesti testattu erittäin herkällä iholla. Hajusteeton. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Betaine, Glycerin, Canola Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3, Dicitrate/Stearate, Avena Sativa Kernel Oil, Squalane, Ethylhexyl Stearate, Xylitylglucoside, Caprylyl Methicone, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Anhydroxylitol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cetearyl Alcohol, Xylitol, Glyceryl Stearates, Panthenol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Citric Acid, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Pantolactone.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- L300 Ultra Sensitive Rich Face Cream on hellävarainen, mutta tehokkaasti kosteuttava kasvovoide kuivalle ja hyvin herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Sisältää ihon omaa kosteuttavaa ainetta betaiinia ja rauhoittavaa kauraöljyä. Vahvistaa herkkää ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta rasituksilta. Dermatologisesti testattu erittäin herkällä iholla. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä. Hajusteeton.

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Orkla Care Oy

Tuotekoodi

7310616091594

Arviot (1)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Snnnnaa

    Halpa ja hyvä

    Käytän pääasiassa yövoiteena seerumin kanssa. Hyvä ja halpa tuote