Sisältöön
L'Oréal Paris

L'Oréal Paris Rare Flowers kasvovesi kuivalle ja herkälle iholle 400ml

tuotteen arvosana 2.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
7,90 €
19,75 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kasvovesi kuivalle ja herkälle iholle, joka sisältää yhdistelmän ruusu- ja jasmiiniuutteita. Ihanan raikas kukkaistuoksuinen kasvovesi täydentää puhdistustuotetta, jotta saadaan täydelliset tulokset puhdistusrutiinista.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

- Kasvovesi kuivalle ja herkälle iholle, joka sisältää yhdistelmän ruusu- ja jasmiiniuutteita. Ihanan raikas kukkaistuoksuinen kasvovesi täydentää puhdistustuotetta, jotta saadaan täydelliset tulokset puhdistusrutiinista.

Tuotekoodi

3600523439874

Arviot (3)

tuotteen arvosana 2.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    62 täysiVahvistettu osto

    Ihmeellinen koostumus!!

    Tuote imeytyy huonosti vanulappuun ja jättää iholle kalvon käytön jälkeen.. Enpä ole ennen joutunut huutelemaan kasvojani vedellä kasvoveden käytön jälkeen!

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    elm8Vahvistettu osto

    Kuivaihoiselle hyvä

    Paksuhko koostumus ei oikein imeytynyt vanulappuun vaan valui yli. Koin paremmaksi tavaksi tiputtaa kasvovettä ensin kämmenelle ja siitä vähän kerrallaan otin vanulapulla. Tuotteesta jäi iholle jäi liian kalvomainen tunne. Muutoin miellyttävä peruskasvovesi, ei ärsyttänyt ihoa ja jätti sen pehmeän tuntuiseksi. Plussaa isosta (400 ml) pakkauskoosta. Jäi itselleni käyttöön meikin esipuhdistukseen ennen varsinaista puhdistustuotetta (ns. kaksoispuhdistus).

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    anmariiVahvistettu osto

    hyvät ominaisuudet

    herkkä ihoni pittää koostumuksesta