Sisältöön
IsaDora

IsaDora Kulmakynä Sculpting

tuotteen arvosana 2.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
16,90 €12,68 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

IsaDora Sculpting Brow Pen kulmakynän litteä ja viistosti muotoiltu kärki tekee kulmien muotoilusta erittäin helppoa. Pehmeä, hyvin levittyvä koostumus on vettähylkivä. Täytä, korosta ja muotoile kulmasi. Luonnollinen lopputulos. Kierrettävää automaattikynää ei tarvitse teroittaa. Kynän mukana on harja. Hajusteeton, kliinisesti testattu, vegaaninen.

Tuotetiedot
Väri

Light Brown

Koko

0,2 ml

Ainesosat

Ricinus Communis Seed Oil/Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Mica, Hydrogenated Vegetable Oil, Hydrogenated Castor Oil, C10-18 Triglycerides, Polysorbate 80, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Tribehenin, Methicone, Sorbitol/Sebacic Acid Copolymer Behenate, Phenoxyethanol, Lecithin, Talc, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Tropolone, CI77891/Titanium Dioxide, CI77499/Iron Oxides, CI77492/Iron Oxides, CI77491/Iron Oxides

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ruotsi

Tuotekoodi

7317851137841

Arviot (3)

tuotteen arvosana 2.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    LottanaVahvistettu osto

    Luottotuote

    Kesti päivittäisessä käytössä muutaman kuukauden. Käytössäni ei katkeillut ollenkaan. Medium brown loistava viileä sävy, iholla kestää kauan, oikeasti vedenkestävä, mutta peseytyy kiltisti aineilla. Tykkäsin kolmiomuodosta, helppo tehdä ohuempaa tai paksumpaa jälkeä. Tosi näppärä luottotuote, ostin jo seuraajan.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    JaajVahvistettu osto

    En suosittele

    Koostumus on hyvin pehmeä, joka hankaloittaa luonnollisemman ja tarkemman tuloksen saamista. Pääty on myös erittäin paksu ja kolmion muotoinen, jota en ole ennen nähnyt ja ihan syystäkin. Kai tuotteella saa isomman aluen täytettyä nopeasti, mutta laatu on sen verran huono etten itse ostaisi tuotetta uudelleen. Myös harja on liian lyhyt ja sen käyttäminen on hankalaa. Hyvä, jos ei ole muuta tarjolla, mutta silti suosittelisin ostamaan jonkun toisen merkin kulmakyniä.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    PalettiVahvistettu osto

    0 tähteä

    Ostin tämän viikko sitten. Tuote on päivittäisessä käytössä päässyt jo loppumaan. Pehmeän koostumuksen takia kärki katkeaa jatkuvasti. Tuote liukuu ihon pinnalla jättäen epätasaisen tuloksen. Kärki on tosella paksu joten tarkkaa lopputulosta hankala saavuttaa. Todella epäkäytännöllinen.