Sisältöön
Pepsodent

Pepsodent Long Active Fresh Breath Hammastahna Raikas hengitys 75ml

3,20 €
42,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Raikas hengitys, pitkäkestoisesti! Pepsodent Long Active Fresh Breath on suun ja hengityksen raikastava hammastahna koko perheelle. Nyt sen entistä parempi koostumus sisältää plakkia poistavia mikrorakeita, jotka auttavat poistamaan pahanhajuista hengitystä. Uudet kierrätettävät tuubit.

Haluatko hammastahnan, joka suojaa hampaitasi plakin muodostumiselta myös hampaiden harjauksen välisinä aikoina. Pepsodent Long Active Fresh Breath hammastahnaan on sisällytetty Pro-Time-sinkkiä, joka estää plakkia ja antaa siten raikkaan hengityksen. Sinkki on luonnollista alkuperää oleva antibakteerinen ainesosa, joka auttaa torjumaan bakteereja, vahvistaa suun terveyttä ja edistää raikkaampaa hengitystä.

Pepsodent Long Active Fresh Breath sisältää myös fluoria, mikä auttaa ehkäisemään kariesta. Pepsodent Long Active Fresh Breath on täydellinen hammastahna ja se sopii koko perheelle. Hammastahna sisältää suositellun fluoripitoisuuden 1450 ppm.

Pepsodent on hammashoidon asiantuntija koko perheelle iästä riippumatta: niin lapsille kuin aikuisille. Pepsodentin laaja valikoima sisältää runsaasti erilaisia tuotteita, joita tarvitaan hyvän suun terveyden ylläpitämiseen. Pepsodent käyttää kaikkea kokemustaan ​​ja tieteellistä tietämystään auttaakseen perheitä parantamaan suun terveyttä eri elämänvaiheissa. Pepsodentin mielestä kaikilla on oikeus hyvään suun terveyteen ja siksi se haluaa olla mukana auttamassa ihmisiä valitsemaan oikeat välineet ja opettelemaan päivittäiset rutiinit hyvää suun hoitoon.

Terveet hampaat, ikenet, posket ja kieli! Pepsodent pyrkii aktiivisesti jakamaan tietämystään hampaiden pesusta ja suun terveydestä muun muassa kouluissa. Pepsodent on useiden vuosien ajan opettanut lapsille ja nuorille oikeita tekniikoita hampaiden harjaukseen ja jakanut vinkkejä hyvään suun terveyteen hauskalla, vakuuttavalla ja interaktiivisella tavalla.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, PEG-32, Zinc Citrate, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Mica, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Limonene, CI 74260, CI 77491, CI 77891.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

8710908729249

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan