Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 200ml Protect & Care Kids Sun Spray SK30 -aurinkosuojasuihke

17,90 €
89,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN Protect & Care Kids Sun Spray SK30 -aurinkosuojasuihke on kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle! Suojakerroin 30. Antaa välittömän suojan iholle UVA- ja UVB-säteiltä heti levittämisen jälkeen. Suihkeen vihreän värin avulla voi varmistaa, että lapsen iholla on tasainen suojakerros. Väri haihtuu nopeasti. Erittäin vedenkestävä. Dermatologisesti testattu ja lastenlääkäreiden hyväksymä.

-> Hoitava koostumus on kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle
-> Erittäin tehokas UVA/UVB-suoja suojaa ihoa välittömästi auringolta
-> Suihkeen vihreän värin avulla voi varmistaa, että lapsen iholla on tasainen suojakerros. Väri haihtuu nopeasti.
-> Erittäin vedenkestävä

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone- ja Octocrylene- UV-suodattimia, eikä mikromuovia.

Tarvitsevatko lapset erilaisia aurinkosuojatuotteita kuin aikuiset?
Lapset ovat erityisen herkkiä UV-säteilyn aiheuttamille ihovaurioille. Heidän herkkä ihonsa on vielä haavoittuvainen, ja todella pienten lasten tapauksessa ihon luontainen suojaus ei ole vielä täysin kehittynyt. Ihon täysi paksuus ja kyky pigmentoitua tulevat vasta teini-iässä. Lapsena tapahtuneet auringonpolttamat liittyvät ihosyöpään vanhempana, joten lasten tulisi käyttää auringonsuojatuotteita, joissa on korkea tai erittäin korkea aurinkosuojakerroin. Lapset myös rakastavat uimista. Tämä vähentää heidän ihonsa omaa UV-suojaa ja pyyhkii pois osan UV-suodattimista. Jotta aurinkosuojataso pysyy yllä mahdollisimman pitkään, lapsille tarkoitetut voiteemme ja suihkeemme ovat erittäin vedenkestäviä.

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin.

Miten vedenkestävä määritellään?
Euroopassa vedenkestävyyden testaukseen on olemassa vain yksi hyväksytty standardi, jonka on hyväksynyt Cosmetics Europe (kosmetiikka-alan yläorganisaatio). Tämän standardin mukaisesti kaikki vedenkestävät aurinkosuojatuotteemme on testattu ulkopuolisissa, itsenäisissä laitoksissa ja ne ovat läpäisseet vedenkestävyyden kriteerit. Testikäyttäjät kylpevät 2x20 min (vedenkestävä) tai 4x20 min (erittäin vedenkestävä) tuotteen käytön jälkeen, minkä jälkeen jäljelle jääneen aurinkosuojan tulee olla yli 50 % alkuperäisestä arvosta. Vedenkestävyys ei siis tarkoita sitä, että alkuperäinen aurinkosuoja kestää rajoittamattoman ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Alcohol Denat.,Isopropyl Palmitate,Glycerin,Ethylhexyl Salicylate,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Dibutyl Adipate,Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,Ethylhexyl Triazone,Glyceryl Stearate,Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid,Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Tocopheryl Acetate,Hydrogenated Rapeseed Oil,Copernicia Cerifera Cera,Cetyl Palmitate,Sodium Stearoyl Glutamate,Microcrystalline Cellulose,Xanthan Gum,Cellulose Gum,Caprylyl Glycol,Sodium Hydroxide,Sodium Chloride,Phenoxyethanol,Trisodium EDTA,Sodium Sulfate,Parfum,CI 42090

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Ravista ennen käyttöä. Älä suihkuta suoraan kasvoille. Levitä tuotetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Liian vähäinen määrä aurinkovoidetta alentaa suojaustasoa merkittävästi. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle ja liiallista oleskelua auringossa, ylialtistuminen auringolle aiheuttaa vakavan terveysriskin Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella. Vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa estääksesi niiden tahraantumisen. Kierrätä pakkaus muovina.

Undvik inandning. Återvinn förpackningen som plast. Skaka flaskan väl innan användning. Rekommenderad mängd för barn är 20ml. Återapplicera ofta samt efter bad/svett/handdukstorkning. Återvinn förpackningen som plast.

Tuotekoodi

4005900355300

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita