Sisältöön

Compeed rakkolaastari varpaille 8kpl

7,50 €
0,94 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Saatavilla7 myymälässä

Tuotekuvaus

Compeed® Rakkolaastari Varpaat on suunniteltu erityisesti varpaissa ja varpaiden välissä oleville rakoille. COMPEED®-rakkolaastari imee ylimääräisen kosteuden ja muodostaa suojaavan pehmusteen sekä lievittää välittömästi kipua ja luo optimaaliset olosuhteet jalkarakkojen paranemiselle.

Polyuretaanista valmistettu rakkolaastari sisältää hydrokolloidihiukkasia, jotka imevät jalkarakosta erittyvää solunestettä. Hydrokolloidihiukkaset muodostavat laastarissa geeliä, joka muodosta pehmeän tyynyn hiertymän päälle. Tyyny suojaa rakkoa paineelta ja kivulta sekä lialta ja bakteereilta. Lisäksi laastari on vedenkestävä. Muotoiltu ja hengittävä rakkolaastari takaa optimaalisen paranemisympäristön. Rakko ei kuivu eikä rupeudu hydrokolloidigeelin takia. Siksi rakko myös paranee nopeammin kuin tavallista laastaria käytettäessä. Tarjolla on monia eri kokoja erikokoisten rakkojen hoitoon.

Diabeetikoiden tulee keskustella lääkärin kanssa ennen käyttöä. Älä käytä tulehtuneeseen haavaan. Jos rakko pahenee tai ei parane, lopeta käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin.

Ainesosat

Polyurethane (pu) Film, Adhesive, Polyethylene Terephthalate (petp) Foil, Siliconized Paper

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Puhdista ja kuivaa iho ennen käyttöä ja varmista, ettei rakkoalueella ole voiteita tai öljyjä. Tämä takaa pidon. Poista suojapaperi ja varo koskemasta liimapintaan.  Aseta laastari tiiviisti rakon päälle ja varmista, että myös reunat on paineltu tiukasti kiinni.  Anna laastarin olla paikallaan, kunnes se alkaa irrota itsestään (laastari voi pysyä paikallaan useita päiviä).  Laastarin irrottaminen: älä vedä ylöspäin, vaan venytä hitaasti ihon suuntaisesti.

Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä alle 25 C.

Tuotekoodi

3574660127676