Sisältöön
Uroda

URODA Extra Long Lashes Eyelash Enhancing Serum 4ml

19,90 €15,92 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Extra Long Lashes on turvallinen ja tehokas ripsienhoitoseerumi, joka vetää vertoja huomattavasti kalliimmille tuotemerkeille. Säännöllisellä käytöllä saavutat vahvemmat, pidemmät ja tuuheammat ripset. Koostumuksessa mukana: BIMALASH COMPLEX™ (Bimatoprost + Widelash™ + silmäruohonuute), pidentävät peptidit ja rauhoittava pantenoli. Ihotauti- ja silmälääkäreiden testaama tuote on turvallinen myös herkistyneille ja piilolinssien käyttäjille. Sopii myös kulmakarvoilla käytettäväksi.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA, GLYCERIN, DISODIUM PHOSPATE, PANTHENOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, HYDROLYZED CUCUBRITA PEPO SEEDCAKE, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, BIMATOPROST, EUPHRASIA OFFICINALIS EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, IMIFAZOLIDINYL UREA, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, METHYLPARABEN, ALCOHOL DENAT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Uroda Polska

Käyttöohjeet

Sulje silmäsi ja levitä tuotetta nestemäisen rajausvärin tapaan ripsirajaan ja kulmakarvoille. Älä levitä tiivistettä pidemmälle silmän sisänurkkaan, kuin ripsien kasvu-alueesi on. Pidä huoli, että tuotetta ei pääse silmiin. Jos kirvelyä kuitenkin tuntuu, huuhtele silmä runsaalla vedellä. Ole tarkka, jotta levität seerumia tarpeeksi vähän, jotta se ei valu. Jos tuote tuntuu turvottavan, vähennä käyttömäärää seuraavalla levityskerralla. Tulokset nähtävissä jo 45-60 päivässä. Silmä- ja ihotautilääkäreiden testaama tuote.

Håll ögat fast och rita med penseln längs ögonfranslinjen och ögonbrynen. Följ inte franslinjen för långt in till inre ögonvrån så att du får av vätskan in i ögat. Om du ändå får av serumet i ögat och det börjar svida, skölj rikligt med vatten. Ta inte för mycket av produkten så att den börjar rinna. Om du upplever svullnad, ta mindre av produkten nästa gång. Använd på kvällen. Resultatet syns om 45 – 60 dagar och de flesta kan även se förbättring väldigt fort. Produkten är testad av ögonläkare och dermatologer.

Tuotekoodi

5905009049058