Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Lumene

Lumene LÄHDE 3IN1 Micellar-Puhdistusvesi 250ml

tuotteen arvosana 4.2/5

Siirry arvioihin5kappaletta
10,90 €
43,60 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hellävarainen ja tehokas misellivesi paljastaa puhtaan ja kosteutetun ihon. Lumene LÄHDE 3IN1 Micellar-Puhdistusvesi puhdistaa kasvo-, silmä- ja huulimeikin sekä muut epäpuhtaudet ja jättää ihon hyvinvoivan näköiseksi. Sisältää kosteuttavaa pohjoista luomu koivunmahlaa ja pohjoista lähdevettä. Hajusteeton koostumus sopii herkällekin iholle.

Käyttö: Pyyhi kasvot, silmät ja huulet kostutetulla pumpulilapulla. Ei tarvitse huuhdella.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) FRUIT JUICE EXTRACT, POLOXAMER 184, PROPANEDIOL, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE|||AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) FRUIT JUICE EXTRACT, POLOXAMER 184, PROPANEDIOL, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE||DENNA INGREDIENSLISTA KAN HA FÖRÄNDRATS. VAR VÄNLIG OCH KONTROLLERA ALLTID INGREDIENSLISTAN FRÅN FÖRPACKNINGEN PÅ DEN PRODUKT DU KÖPT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

LUMENE Oy

Tuotekoodi

6412600803242

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    B1111Vahvistettu osto

    Hyvä aamupuhdistus misellivesi

    Toimii hyvin aamupuhdistus tuotteena, kun haluaa välttää vesipesun. Illalla meikinpuhdistukseen käytän eri tuoteita. Kokeilin myös meikinpuhdistukseen, mutta runsaasti meikkiä käyttävänä muut tuotteet sopivat siihen paremmin. Silmämeikinpoiston yhteydessä silmiin joutuessaan tuote hieman kirveli, mutta minulla onkin aika herkät silmät.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Nainen 31Vahvistettu osto

    Puhdistaa tehokkaasti

    Sekaiholleni tämä puhdistusvesi on tepsinyt todella tehokkaasti. Olen huomannut, että iho on ollut paremmassa kunnossa ts. näppyjä on ollut vähemmän. Puhdistusvesi haihtuu iholta nopeasti ja tuote on riittoisa. Aion jatkossakin käyttää. Silmämeikkiä en ole tällä poistanut vaan käyttänyt sitä vain ihon puhdistukseen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    aateeVahvistettu osto

    Ihana puhdistaja!

    Hyvä pullokoko ja mahtava teho mutta silti mieto ja hellävarainen. Pienikin määrä riittää poistamaan meikit : )

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    sandi56Vahvistettu osto

    Loistava uutuus!

    Tämä uutukainen Lumenelta on uusi tuttavuuteni Ihanan Lumeneuudistuksen myötä, eikä petä ominaisuuksiltaan ennakko-odotuksiatämä misellejä sisältävä Lumene Lähde Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar kerää likaa kuin magneett.i Paras misellivesi ikinä, olen kokeillut noin kuutta muuta vastaavaa tuotetta. Helppo ja miellyttävä käyttää poistaen meikin ja puhdistaa iho luonnollisella tavalla ilman vesihuuhtelua, myöskin aamuisin nukutun yön jälkeen. Tuloksena ihana putipuhdas ja samettisen säteilevä iho!Tästä en luovu!

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Pettynyt tällä kertaaVahvistettu osto

    Ei valitettavasti toimi

    Tuotteen väitetään puhdistavan vedenkestävän meikin yms. muut kasvoilta vain kostutetuilla vanulapuilla pyyhkimällä.. joka ilta tämän kanssa tuhraantui kolme vanulappua molemmilta puolilta ja aikaa vartti. Eli ei kyllä mikään helppo ratkaisu. Vaihdoin takaisin puhdistusmaitoon. Iho jäi toki hyvännäköiseksi, mutta tiedä sitten oliko enemmän sitä, että naamaa hankasi ja hieroi niin pitkään. Harmi, tykkään yleensä Lumenen tuotteista ja olen kokenut ne myös suht laadukkaiksi.