Sisältöön
Tolonen

Tolonen D-vitamiini 50µg 60kaps

6,80 €
0,11 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vahva D-vitamiini päivittäiseen tarpeeseen! Tolonen D-vitamiini on auringonkukkaöljyssä ja D-vitamiini on luontaista D3-vitamiinia, joka on eristetty lampaanvillarasvasta. D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaalina ja normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli sisältää 50 µg D-vitamiinia ja kapseli on pieni ja helppo niellä. Tuote sisältää nautaliivatetta.Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suomessa kehitetty ja valmistettu! Lajitteluohje: Ulkopakkaus pahviin, läpipainopakkaus sekajätteeseen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Auringonkukkaöljy, liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), kolekalsiferoli (muu kuin EU).

Solrosolja, gelatin (nöt), fuktighetsbevarande medel (glycerol), kolekalciferol (icke-EU).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklaration100 g:sta /från g
D-vitamiini50 μg
Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Midsona Finland Oy

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltu vuorokausiannos (1 kaps) sisältää: D-vitamiinia 50 µg (1000% vuorokautisen saannin vertailuarvosta).

Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen (1 kapsel) innehåller: Vitamin D 50 µg (1000% av referensvärdet för det dagliga intaget).

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.

Tuotekoodi

6416771012564