Sisältöön
Reformi

Reformi Aktiv Lecithin soijalesitiinirae 250g ravintolisä

11,90 €
47,60 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Reformi Aktiv Lecithin -soijalesitiini on soijapavusta valmistettu valkaisematon lesitiinirae. Soijalesitiini koostuu pääosin fosfolipideistä, joilla on useita tärkeitä tehtäviä elimistössämme. Fosfolipidit ovat elimistön solukalvojen rakennusaineita ja ne ovat välttämättömiä solujen normaalille toiminnalle. Merkittävin fosfolipidi soijalesitiinissä on fosfatidyylikoliini. Yli 50 % solukalvojen fosfolipideistä on fosfatidyylikoliinia. Koliini edistää maksan toiminnan pysymistä normaalina sekä normaalia rasva-aineenvaihduntaa. Koliini edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. Fosfolipidien tarve lisääntyy fyysisessä rasituksessa sekä ikääntyessä. Tuote on vegaaninen, gluteeniton, laktoositon ja lisäaineeton. Reformi Aktiv Lecithin soijalesitiinirakeiden valmistukseen ei käytetä geenimuunneltua soijaa. Soijalesitiinirakeet ovat neutraalin makuisia ja sopivat lisättäväksi esimerkiksi smoothieen, puuroon, rahkaan ja jogurttiin. Helppo tapa lisätä aamiaiseen tai välipalaan. Ota mukaan jokapäiväiseen arkeen. Sekoita vain rahkan, jogurtin tai smoothien sekaan ja nauti!

Tuotetiedot
Ainesosat

Valkaisematon SOIJAlesitiini 100 %

Oblekt SOJAlecitin 100 %

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklaration100 g:sta /från g
Energia/Energi1583 kJ / 375 kcal
Rasvaa/Fett8 g
Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Oriola Finland Oy

Käyttöohjeet

Annostus: 1 ruokalusikallinen (7,5 g) päivittäin sellaisenan tai ruuan kera. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisiä ei tule käyttää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elämäntapojen korvikkeena.

Dosering: 1 matsked (7,5 g) per dagsom sådan eller tillsammans med mat. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Sunda levnadsvanor är viktiga, kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Säilytys

Säilytä avattu pakkaus kuivassa ja viileässä.

Förvara öppnad förpackning torrt och svalt.

Tuotekoodi

6409941301209