Sisältöön
Garnier

Garnier Skin Active Moisture Bomb kosteuttava kangasnaamio kasvoille 32g

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin8kappaletta
3,20 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kosteuttava Moisture Bomb Super Hydrating & Energizing -kangasnaamio sopii sinulle, jos sinulla on erittäin kuiva, elottoman näköinen ja rasittunut iho (epätasainen ihon pinta ja juonteita), ja etsit tehokasta ratkaisua, jolla ihosi saa kosteutusta ja saat sen tuntumaan elinvoimaiselta.

Tämä uusi kasvonaamio on innovaatio Aasiasta, ja se toimii kosteuspommin tavoin. Vain 15 minuutissa sen koostumus kosteuttaa ihoa intensiivisesti. Kasvonaamion innovatiiviseen kankaaseen imeytetty kosteuttava koostumus sisältää ginsengiä, hyaluronihappojohdannaista ja kosteuttavaa seerumia.

Kun naamio asetetaan kasvoille, se toimii kosteuttavan hauteen tavoin vapauttaen seerumia jatkuvasti iholle. Iho tuntuu välittömästi rauhoittuneelta. Naamio on helppo asettaa kasvoille, ja voit halutessasi liikkua vaikutusaikana. Sopii kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle.

Käyttäjien rakastama - 9/10 kokeilijoista suosittelee tuotetta! Perustuu 2500 Buzzador - testaajan mielipiteeseen.

Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

- Kosteuttava Moisture Bomb Super Hydrating & Energizing -kangasnaamio sopii sinulle, jos sinulla on erittäin kuiva, elottoman näköinen ja rasittunut iho (epätasainen ihon pinta ja juonteita), ja etsit tehokasta ratkaisua, jolla ihosi saa kosteutusta ja saat sen tuntumaan elinvoimaiselta.

Tämä uusi kasvonaamio on innovaatio Aasiasta, ja se toimii kosteuspommin tavoin. Vain 15 minuutissa sen koostumus kosteuttaa ihoa intensiivisesti. Kasvonaamion innovatiiviseen kankaaseen imeytetty kosteuttava k

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

3600541943766

Arviot (8)

tuotteen arvosana 4.5/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Curly girl hairahtiVahvistettu osto

  Arjen hemmottelua

  Olen hurahtanut kangasnaamioihin. Garnierin naamiot kosteuttavat, piristävät, häivyttävät juonteita ja raikastavat ilmeen. Nopea kasvojenkohotus illalla tai aamulla.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  EkatestausVahvistettu osto

  Positiivinen yllätys

  Laitoin illalla, pysyi hyvin ja tuntui kivalta. Aamulla iho oli silminnähden parempi, ja ihan kuin otsan ja silmien juonteet olisivat näkyneet vähemmän

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Marja55Vahvistettu osto

  Tekee tosi hyvää!

  Jouduin ostamaan jo lisää näitä. Kasvoista tulee ihanan tuntuiset. Naamiota helppo käyttää. Suosittelen kokeilemaan.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  MinnaVahvistettu osto

  Kosteutta kasvoille

  Jo ensimmäinen käyttökerta vakuutti minut tuotteen laadukkuudesta. Suosittelen!

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  katariina1

  Seeruminkaltainen tehokosteuttaja

  Virkistävä seerumimainen tehokosteuttaja, aivan ihana raikas tuoksu, viilentää ja virkistää kasvojen ihoa. Sopii herkälle iholleni loistavasti, ihosta tulee pehmeä ja kirkkaampi. Sopii hyvin illalla tehokosteuttajaksi, jolloin voi ylimääräiset seerumit hieroa kasvoille ja decolteelle yöksi vaikuttamaan, tai aamulla poistamaan väsymyksen merkkejä. Kangasnaamio on helppo asetella iholle, sen vaikutusajan voi tehdä vaikka kotiaskareita tai katsella telkkua, pysyy hyvin kasvoilla eikä valahda kesken.