Sisältöön
Tolonen

Tolonen Karpalo + C-vitamiini 60kaps

9,75 €
0,16 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vastustuskykyä naisille! Tolonen Karpalo + C-vitamiini on vahva karpalovalmiste ja se on suunniteltu naisen immuunijärjestelmän hyvinvointiin. Tolonen Karpalo + C sisältää standardoitua amerikankarpalouutetta (Vaccinium macrocarpon), jossa on 6 % proantosyanidiineja (PAC). Suositeltu vuorokausiannos 2-4 kapselia vastaa 10-20 g tuoreita karpaloita (400-800 mg karpalouutetta). Lisäksi tuotteen sisältämä C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tuote sopii jatkuvaan tai tarpeen mukaiseen käyttöön ja se sopii myös raskaana oleville ja imettäville. Ei suositella henkilöille, joilla on varfariinilääkitys. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suomessa kehitetty! Lajitteluohje: Ulkopakkaus pahviin, läpipainopakkaus sekajätteeseen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Karpalouute, auringonkukkaöljy, liivate, kosteudensäilyttäjät (glyseroli, sorbitoli), kookosöljy, L-askorbiinihappo, stabilointiaine (mehiläisvaha), emulgointiaine (lesitiini), väri (rautaoksidi).

Tranbärextrakt, solrosolja, gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol, sorbitol), kokosolja, L-askorbinsyra, stabiliseringsmedel (bivax), emulgeringsmedel (lecitin), färg (järnoxid).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Midsona Finland Oy

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: 2-4 kapselia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Suositeltu vuorokausiannos (2-4 kaps.) sisältää:
Karpalouutetta 400-800 mg
jossa proantosyanidiineja 24-48 mg
C-vitamiinia 80-160 mg (100-200 %*)
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Rekommenderad daglig dos: 2-4 kapslar. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.
Den rekommenderade dagliga dosen (2-4 kaps.) innehåller:
Tranbärextrakt 400-800 mg
varav proantocyanidiner 24-48 mg
Vitamin C 80-160 mg (100-200 %*)
* av referensvärdet för det dagliga intaget

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.

Tuotekoodi

6430012053192