Sisältöön

Tolonen Karpalo + C-vitamiini 60kaps

7,80 €6,20 €
0,13 €/PCE

Myymäläsaatavuus

Saatavilla55 myymälässä

Tuotekuvaus

Vastustuskykyä naisille! Tolonen Karpalo + C-vitamiini on vahva karpalovalmiste ja se on suunniteltu naisen immuunijärjestelmän hyvinvointiin. Tolonen Karpalo + C sisältää standardoitua amerikankarpalouutetta (Vaccinium macrocarpon), jossa on 6 % proantosyanidiineja (PAC). Suositeltu vuorokausiannos 2-4 kapselia vastaa 10-20 g tuoreita karpaloita (400-800 mg karpalouutetta). Lisäksi tuotteen sisältämä C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tuote sopii jatkuvaan tai tarpeen mukaiseen käyttöön ja se sopii myös raskaana oleville ja imettäville. Ei suositella henkilöille, joilla on varfariinilääkitys. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suomessa kehitetty! Lajitteluohje: Ulkopakkaus pahviin, läpipainopakkaus sekajätteeseen.

Säilytysohje: Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Käyttöohje: Suositeltava vuorokausiannos: 2-4 kapselia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltu vuorokausiannos (2-4 kaps.) sisältää: Karpalouutetta 400-800 mg jossa proantosyanidiineja 24-48 mg C-vitamiinia 80-160 mg (100-200 %*) * vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat

Karpalouute, auringonkukkaöljy, liivate, kosteudensäilyttäjät (glyseroli, sorbitoli), kookosöljy, L-askorbiinihappo, stabilointiaine (mehiläisvaha), emulgointiaine (lesitiini), väri (rautaoksidi).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Tuotekoodi

6430012053192