Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

L300

L300 Intensive Moisture Night Cream+ Dry Skin kuivan ihon yövoide 50ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin4kappaletta
10,90 €
218,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

L300 Intensive Moisture Night Cream on hoitava yövoide kuivalle iholle, joka ravitsee ihoa ja tekee siitä pehmeän ja kimmoisan. Voide sisältää ihon omia kosteuttavia aineita ureaa, suolaa ja maitohappoa. Nämä aineet ravitsevat ihoa ja auttavat säilyttämään sen oikean kosteustasapainon ja luonnollisen kauneuden. Yövoide sisältää myös keramideja, jotka muun muassa auttavat ihoa palauttamaan sen luonnollisen kosteusjärjestelmän, sekä vahakomponentin, joka vahvistaa ihon suojakerrosta.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate, Betaine, Hydrogenated Coco-Glycerides, Octyldodecyl Myristate, Sodium Chloride, Urea, Canola Oil, Cetyl Stearate, Squalane, Butyrospermum Parkii Butter, Polyglyceryl-6 palmitate/succinate, Microcrystalline Cellulose, Dimethicone , Tocopheryl Acetate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Isostearyl Isostearate, Potassium Cetyl Phosphate, Lactic Acid, Ceteareth-25, Stearic Acid, Tocopherol, Behenic Acid, Ceramide NP, Cholesterol, Ceramide NS, Ceramide AP, Ceramide EOP, Ceramide EOS, Caprooyl Phytosphingosine, Caprooyl Sphingosine, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Ethylhexylglycerin, Tromethamine, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- L300 Intensive Moisture Night Cream+ on hoitava yövoide kuivalle iholle. Se sisältää ihon omia luontaisesti kosteuttavia ainesosia karbamidia, suolaa ja maitohappoa sekä keramideja. Uusi, entistä miellyttävämpi hajusteettomuus. Dermatologisesti testattu. Sopii erityisesti kuivalle iholle.

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Orkla Care Oy

Tuotekoodi

7310616091518

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Liisa47Vahvistettu osto

    Kestosuosikki

    Olen käyttänyt L300-tuotteita vuosikymmeniä, totuin niihin Ruotsissa asuessani. Siellä L300 oli silloin Apteekki-tuote ja siten luottamusta herättävä. Yhä tyytyväinen, toimii.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Heidi12345Vahvistettu osto

    Hyvä voide herkälle

    Olen käyttänyt nyt tätä voidetta muutaman viikon ajan ja olen ollut tyytyväinen. Ei haise vahvasti ja kosteuttaa superkuivaa ihoani kivasti tekemättä kuitenkaan näppylöitä. Ainoa mitä puuttuu, on sellainen luksusrasvan ”kermaisuus”.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Vv20Vahvistettu osto

    Päivittäisessä käytössä monta vuotta

    Todella hyvä kasvovoide kohtuulliseen hintaan. Rasva joka kosteuttaa mutta ei jätä rasvaisista pintaa. Todellinen suosikki jota en vaihda pois kuin pakon edessä. Olen käyttänyt tätä myös päivävoiteena eikä iho kiristele yhtään oli sitten talvi tai kesä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    merrriVahvistettu osto

    aivan mahtava!

    Olen ikäni kärsiny talvikuivasta ihosta, olen kokeillut suurimman osan marketti ja apteekki rasvoista ilman apua. Mutta sitten kokeilin tätä ja voin sanoa ettei iho oo voinu paremmin herranaikoihin! :) iho on todella pehmeä ja rasva imeytyy hyvin. Vihdoin löydin iholleni sopivan tuotesarjan! :)