Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

NIVEA

NIVEA 25kpl Daily Essentials Sensitive Cleansing Wipes -puhdistusliinat

tuotteen arvosana 1.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
4,90 €
0,20 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Sensitive Cleansing Wipes -puhdistusliinat puhdistavat ihon hellävaraisesti, poistavat meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin. Dekspantenolia sisältävät puhdistusliinat virkistävät ihoa ja tekevät sen kosteutetun tuntuiseksi. Eivät sisällä väriaineita, hajusteita eivätkä alkoholia. Käyttö: Puhdista kasvot hellävaraisesti pehmeällä liinalla, pidä silmät kiinni puhdistaessasi. Sulje pakkaus huolellisesti itsekiinnittyvällä teipillä estääksesi liinoja kuivumasta.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Isopropyl Stearate, Methylpropanediol, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Glyceryl Glucoside, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, VP/Hexadecene Copolymer, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Phenoxyethanol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Alankomaat

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Tuotekoodi

4005900283252

Arviot (3)

tuotteen arvosana 1.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Charlottakm

    Liian kevyt puhdistus

    En osta enää toiste tätä

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    jadevihreäVahvistettu osto

    Ei vastannut odotuksia

    Tuote on ollut käytössä reilun viikon ja voinen nyt todeta, että omalla kohdalla tämä tuote ei toimi. Tuote poistaa myös vedenkestävää meikkiä, mutta ei niin tehokkaasti mitä toivoisi: ripsiä saa esimerkiksi puhdistaa liinoilla useampaan otteeseen ennen kuin ne ovat puhtaat. Lisäksi vaikka tuote on suunnattu herkemmälle iholle, omalla kohdalla kohtasin polttavaa kirvelyä puhdistaessa kasvoja ja iho tuntui käytön jälkeen kuivalta. Muutoin meikin saa liinoilla kasvoista puhdistettua. Vaikka tuote ei omalla kohdalla toimi, niin annan plussaa siitä, että tällainen pakkaus/toteutus on matkalla kätevä. Lisäksi tuote on melko edullinen, eli isompaa harmia kukkarolle tästä ei koitunut.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Ne11Vahvistettu osto

    Mikä sensitive$179

    Aiheuttaa silmäluomiin/silmiin kovaa kirvelyä silmämeikkiä poistaessa. Ei ole herkkäihoiselle sopiva, toisin kuin esimerkiksi Lumenen vastaava tuote.